keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Luukku 19

Tossa yhessä postauksessa lupailin videota, mutta se ei jostain syystä näkynyt, tässä on !



Mutta siis, tän postauksen aihe on kerrata kuluneen vuoden tapahtumat.

Tammikuu 

Ratsastelin lähinnä prinssillä esteitä sekä koulua.

tammikuulta, c. tiia 


Helmikuu

Aloin panostamaan blogiin enemmän, sain paljon lisää lukioita. Menin tunneilla myös muilla hevosilla, kuin vain prinssillä, kuitenkin pääosin prinssillä.

Maaliskuu

Hyppäsin rikulla ensimmäistä kertaa.

Huhtikuu

Menin edelleen rikulla tunneilla paljon, joka estetunti ja näin. Huhtikuun lopulla sain tietää että riku lähtee pian..


Toukokuu

Kävin turun maljassa kuvailemassa ratsukoita. Hyppäsin prinssillä 60cm, meidän enkan ! Riku lähti 13.toukokuuta.


Kesäkuu

Ala-aste loppui. Prinssi ontui hieman jossain vaiheessa, muttei pahasti, ja lomaili muutaman päivän. Kesäkuun alussa olin myös leiriavustajana. Tunneilla menin vaihtelevilla hevosilla, irmalla ainakin ja prinssillä menin viimeisen estetuntimme.

Heinäkuu

KUUSIKORVEN LEIRI<3<3

<3 kuusikorpi
Elokuu

Yläaste alkoi. Vaihdoin heB- / esteryhmään.  Käytiin lakun kanssa meijän ekoissa yhteisissä kisoissa. Menin lakulla joka tunti, tallinomistaja piti meille tunnit ja edistyttiin huimasti niillä parilla tunnilla mitkä tallinomistaja meille piti. Menin myös kossulla muutaman kerran.

Syyskuu

Hyppäsin röllillä oman uuden ennätykseni, 80cm. Hyppisin satunaisesti muillakin kuin lakulla, no oikeastaan yhden tunnin röllillä ja yhden kossulla. Meille tuli myös uusi opettaja, kaisa, aluksi en oikein tykännyt opesta mutta nykyinen mielipiteeni on ihan eri !

Lokakuu

Mun ja lakun toiset yhteiset kisat, kehityttiin huimasti esteillä, vaikka tulikin todella paljon epäonnistumisia.

Marraskuu

Edelleen samaa vanhaa, listassa luki aina MAANANTAI 17-18 HEB- ESTE, ESTETUNTI , MARISA- LAKU. Aloin myös hoitamaan lakua 25.11. Tunneilla ei oikein onnistunut mikään. 

Joulukuu

Oltiin lakulla taas kisoissa, 50cm. Tunneilla kehitytty ja asiat alkaneet sujua, päästy hyppäämään sen 7krt kahdessa kuussa. HYpättiin myös meidän ennätys ratsukkona, 80cm, mitä lakukaan ei ole ikinä vissiin ylittänyt, mutta me ylitetään se vielä ! Siis tarkotin että laku ei oo hypänny YLI 80cm. :D

1 kommentti:

  1. Ootko tänä vuon menos Kuusikorpee, jos joo nii mille leirille?

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥