maanantai 31. joulukuuta 2012

Blondi maaliskuu 1996 - 31.12.2012 n. klo 12.00

Blondi on ollut meillä koko elämäni ajan. Se on aina ollut vähän säikky, hienohelma prinsessa eikä vieraille oikein ystävällinen. Meille perheenjäsenille se oli pieni vauva, joka kuunteli aina ja lohdutti aina.

Blondi juoksenteli pitkin taloa aina hiekallakäynnin jälkeen. Ulkona se myös juoksi paljon. Blondi oli todella iloinen kissa. Se ei paljoa sairastellut, mitä nyt välillä tuli hammaskiveä.

Blondi masentui muutettuamme, koska se ei päässyt enää ulos. Se piristyi siitä kuitenkin, ja oli jo normaali oma itsensä, kunnes joulukuussa 2012 se ei enääsyönyt, laihtui vain.

Menin lauantaina isälle. Tänään oli tarkoitus tulla sieltä pois, olisin nyt varmaan bussilla tulossa. Aamulla isäni kuitenkin herätti minut sanomalla: "katso puhelintas". Ajattelin heti että "nyt se blondi kuoli", ja viestissä luki näin:

"Joudun viemään blondin lääkäriin ja varmaan tarvii antaa viiminen piikki. Jos haluut nähä sen vielä, soita kun heräät."


Itkin hetken ja soitin äidilleni, joka kertoi että siskoni (joka omistaa kissat) on tulossa jo helsingistä turkuun. Soitin siskolleni ja sovimme että hän ottaa minut kyytiin matkalla. Olin kotona n. klo 10.50. Menin heti rapsuttelemaan blondia. Itkin koko ajan.

Blondi lähti viimeiselle matkalleen n. klo 11.15. Se lopetettiin n. klo 12.


Hyvästi rakas, muistelemme sinua lämmöllä ja rakkaudella. Nyt saat juosta vapaana, ilman surua, kipua ja tuskaa. Meillä on ikävä, lähdit liian aikaisin.






Maailman kamalin uusivuosi.

Nyt saa nähdä miten toinen kissamme sopeutuu, vai sopeutuuko ollenkaan..

13 kommenttia:

  1. Voi harmi! :'( Pärjäile!

    P.S Toi vuosi on väärin. Siinä pitäis olla 2012 eikä 2013 :)
    Tässä mun blogi:
    http://heppailualalla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kun sanoit, hohhoijaa oon väsyneempi kuin luulinkaan ! Ja kiitos, tsekkaan blogisi ! (:

      Poista
  2. Yhyy!! TIIÄN MILT TOI TUNTUU!! Mul oli kissa jonka nimi otto ja se jouduttii lopettaa vuonna 2011! Ikävä!

    VastaaPoista
  3. Voimia sulle (: tiiän miltä toi tuntuu...

    VastaaPoista
  4. Voimia sä olit hyvin kirjoittanut tän

    VastaaPoista
  5. Moi!
    Mä tiedän miltä tolanen tuntuu meillä on ollu 3 kissaa kaikki on lopetettu ne oli aika vanhoja.

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥