torstai 13. joulukuuta 2012

luukku 13

jee maailmanloppu tulee 21.12 ! wii 

Mut teen nyt sit tän kaveriesittelyn hennasta & teemusta sekä veerasta ja julitasta (--:

Henna  ja Teemu

Hennaan tutustuin kesällä 2011. Henna oli just muuttanut joensuusta turkuun. Hennaan tutustuin siis tallilla. Henna hoitaa teemua ja vilmaa, mutta kirjotan nyt vaan teemusta.


Teemu on siis nuori russponi. Teemulta löytyy korkeutta 130cm. Teemu tuli kotimäeltä 2010 vähän ennen joulua, ja meninkin siellä sillä kerran. Teemu on varsinkin pikkulasten suosiossa alkeistunneilla, mutta on sillä muutama isompikin fani. Teemua hoitaa siis Henna ja Linda, jonka esittelin viime kaveriesittelyssä. 

Henna ja teemu kisaavat 50cm tasolla, ja siirtyvät ilmeisesti 60cm radoille. Henna menee teemulla joka estetunti (:


 Veera on -98 syntynyt esteratsastaja. Veera on käynyt metsäkylällä kauan, ja tutustuin veeraan kun hoitelimme waltsua & prinssiä lauantaisin aina samaan aikaan joskus 2011 (: Veera vuokraa / ratsastaa / omistaa julitan 1/3, viikossa kolmena päivänä, la su ja ma.

Julita on vanha vuononhevostamma. Julita ei tee enää oikeastaan muita töitä kuin veeran kanssa, vaikka se onkin todella hyvässä kunnossa ikäisekseen. Julita on laiska ja rauhallinen poni, luottoheppa ! Joskus se kuitenkin saa ihme energiapukkikohtauksia, joiden takia minäkin olen alas tullut muutaman kerran .. :D!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥