tiistai 4. joulukuuta 2012

Joulukalenterin 4 luukku !

Juu eli kolmonen tuli vasta tänään, koska en sitä ehtinyt aiemmin kirjoittaa (: Nyt sitten tämän päivän luukku.


Menin eilen kaksi tuntia, molemmat lakulla, ilman satulaa, kavaletteja. Toiselta tunnilta ei kuvia / videoita ole, kaikki siis ensimmäiseltä tunnilta.

Ensimmäinen (oma) tunti:

Verkkasimme pääty-ympyröillä. Laku ei meinannut aluksi asettua & taipua, mutta parani loppua kohden paljon!  Se liikkui hyvin eteen ja pysähtyikin yllättävän hyvin!

Laukkasimme myös ympyröillä, laku karkasi vain kerran ! wooooooow :DD !

Tehtävä:



Eli ensin tultiin pitkälläsivulla oleva kavalettijumppasarja. Muistaakseni se meni näin:
kavaletti, puomi, kavaletti, kavaletti ? No, näette videolta sitten (:

Laku kiihdytteli vähäsen, mutta meni tosi nätisti, ite pysyin kanssa mukana hyvin vaikka viimeksi olin hypännyt ilman satulaa joskus vuonna nakki..:D Jumppasarjan jälkeen mentiin E:ssä voltti puomin yli laukassa. Sitä ei tullut videolle (ihan hyvä vaan :D )

Tulimme sen 3 ? kertaa, ja jokaisella kerralla nostettiin vähän esteitä. Laku oli kyllä ihan super ! Lopuksi ravasin eteen-alas (no jos sitä siksi voi kutsua..) ja kävelin pitkään.

Toisella tunnilla verkattiin käyntisiirtymisillä tms, muttei pelkillä ympyröillä, toki niitäkin tehtiin.

Laukat otettiin kaksi kerrallaan pääty-ympyröillä, laukat säilyivät paremmin kuin viime tunnilla, mutta laku karkasi kolme kertaa ympyrältä.. mur !

Hypättiin pienempiä, eikä mennyt ihan niin hyvin mutta taas laku oikein imi esteille. Ekalla kerralla tuli ihan hölmöt hypyt, mutta sitten meni jo paremmin ! (: Hiieno laku <3 !


ps. oli aika kylmä ratsastaa kyllä :D Mutta ilman satulaa <3

 En jaksa nyt selittää syytä, mutta videoita ei ainakaan tänään vielä tule, sori


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥