maanantai 7. heinäkuuta 2014

Leiripostaus osa 1

Itketty, hyvästelty, halattu, lähdetty ja kotiuduttu. Leiri meni liian nopeasti, ja kaikista tuli mulle ihan todella läheisiä ja tärkeitä! Varsinkin mökkiläisten kanssa pystyimme puhumaan loppuleiristä ihan mistä vaan. Tutustuimme toisiimme todella hyvin ja tuntuu kuin olisimme tunteneet pidempään. Haikea olo, tahdon takaisin..♥

Sunnuntai

Olimme paikalla n. 18.30. Menimme mökkiin varaamaan sängyt ja pian Mia tuli moikkaamaan meitä ja keräämään loppumaksuja. Söimme iltapalaa ja tutustuimme. Siirsimme myös hevoset toiselle laitumelle ja kuvailimme niitä. Valitettavasti meillä ei ollut kameroita mukana laitumenvaihdossa, sillä hevoset esittivät hienoja pukkeja, lisättyä ravia, laukkapiruetteja ja vaikka mitä! 

Maanantai

Herätys oli 8.15, aamupala puoli yhdeksältä. Koko aamun satoi, joten pesimme varusteita aamupalan jälkeen. Kun sade loppui, menimme ratsastamaan n.klo 13.30. Menin pertsalla. Aluksi olin todella negatiivisilla fiiliksillä sillä Pertsa koulutunnilla, not. Heppa kuitenkin yllätti positiivisesti! Pertsalle oli laitettu martsarit joten se oli helpompi ratsastaa rennon pyöreästi. Tunnin aikana martingaalia löysättiinkin melko paljon mutta pertsa pysyi silti rennon pyöreänä kun vain muistin ratsastaa takapään tarpeeksi aktiiviseksi. Hieno heppa! 

Miksi en osaa istua oikein ?



























Maanantain toisella tunnilla lähdimme yömaastoon. Menimme Minnan kanssa Pertsalla, eli päivä oli pertsapäivä! Kun hyppäsimme laitumella selkään, niin pertsa ei oikein tykännyt ideasta ja yritti vähän pukittaa, mutta se jäi yrittämiseksi. Maaston jälkeen ravasimme pikkupätkiä tandemilla vielä, mutta hyppäsin aika pian alas ja Minna meni Pertsalla hetken. Lopuksi minä menin vielä ja hyppäsin ristikonkin pari kertaa. 

Ulkona oli siihen aikaan jo niin pimeää ettei saanut parempia kuvia..



Toinen osa tulee mahdollisimman pian! 


4 kommenttia:

  1. Moi, Taisi olla kiva leiri. Meinaatko mennä ensi kesänä?

    VastaaPoista
  2. apuaa luen tän vast nyt ja heti tuli kauhee ikävä kuusarii ja näit ihanii ihmisii <3 :'(

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥