perjantai 11. heinäkuuta 2014

Leiripostaus osa 2

Tiistai

Aamutunti oli estetunti. Listassa luki mun nimen kohdalla Arto, ja kieltämättä alkoi jännittää. En ollut ikinä ollut tunnilla Arton kanssa(paitsi uitossa hetken 2011) ja se on nuori ja melko kokematon. Tunti meni kuitenkin melko hyvin ja heppa oli super! Välillä se yritti vähän juosta varsinkin alkuverkoissa, mutta se rauhottui aina nopeasti ja oli rento lähes kokoajan.




Lentsikka ♥

Iltatunti oli leikkitunti. Menin taas artolla ja naureskelin että minähän en selässä pysy ainakaan hypyissä :D! Mutta toisin kävi, en tippunut kertaakaan (tosin en viitsinyt sen hepan kanssa paljoa selässä pelleilläkkään..;))

Meidän tunnin aikana alkoi satamaan..plääh!


Keskiviikko

Aamutunti oli estetunti ja pääsin vihdoin maken selkään!♥ Make on siis ehdoton lempparini kuusikorvelta Santun jälkeen! Make oli todella reipas ja aiheena olivat innarit. Tavoitteenani oli saada make hyppäämään yksi este kerrallaan ja se onnistui! (Edellisellä tunnilla se oli pomppinut vähän miten sattuu ja pari estettä kerrallaan muutaman kerran). Make oli todella todella energinen ja kuuma mutta ei se mitään, ei aina voi sujua!



lopuksi tulimme innari-kolme askelta-pysty linjaa


ollaampas me reippaana! 

Iltapäivätunti oli uittomaasto. Menin hippulilla ja sain ratsastaa molempiin suuntiin. Hippuli oli maasto-osuudella kiva niinkuin viimevuodesta muistelinkin, vedessä se oli oikea vesipeto ja intoutui välillä hyppimään pystyyn ja sukeltelemaan!



2 kommenttia:

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥