tiistai 8. heinäkuuta 2014

Röllipouni

Kävin eilen röllillä kevyesti humputtelemassa ilman satulaa. En vaatinut ponilta paljoa, lähinnä että liikkuisi eteen reippaasti mutta myös pysähtyisi. Käynnissä tein parit väistöt alkuun jonka jälkeen tein paljon pysähdyksiä sekä ravi-käynti siirtymisiä ja rölli herkistyi kivasti. Se oli melko kuuro sisäpohkeelle mutta ahkeran asettelun ja taivuttelun kanssa alkoi sitäkin kuuntelemaan. Nostot otin molempiin suuntiin muistaakseni kaksi kertaa ja rölli oli  laukassa kiva, eteenpäinpyrkimys löytyi toisinkuin yleensä. Kaikinpuolin rölli yllätti mut todella positiivisesti!







hiieno :)


Tänään mut luki listassa Vilman kohdalla, mutta suostuin vaihtamaan kaverin kanssa niin että menin röllillä. Päätin mennä taas ilman satulaa, vaikka paikkani olivat kipeät vielä edellisestä päivästä, röllin selkä kun ei ole mikään maailman mukavin..

Hyppäsimme tunnilla paljon ja melko korkeita, korkein este taisi olla siinä 70-80cm välillä. Rölli oli innoissaan kun pääsi pitkästä aikaa pomppimaan vähän isompia ja keskityin lähinnä kyydissä pysymiseen. Itseänikin lähinnä nauratti kun ponillakin oli niin kivaa :')

Lisäystä, oli muuten tuskaa tehdä lisäyksiä !

laiskaa menoa

hop!




Menin toisen tunnin putkeen ja menin maastoon pisamalla. Matka meni oikein hyvin yhtä pukkia lukuunottamatta!




2 kommenttia:

  1. Rölli on kyllä ihana =) <3 Miten sen Pisaman pukkin kanssa pysyitkö sen selässä? Se on tehnyt sen aika usein maastossa ja moni jopa pudonnut.

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥