torstai 11. kesäkuuta 2015

Radarilla koulua ja erikoisesteitä

Viime lauantaina ratsastin Radarin maneesissa yksin. Koko maneesi oli meidän käytössä, luksusta! Aluksi ravailin pitkin ohjin suurta kahdeksikkoa, jonka jälkeen aloin asettelemaan suurilla ympyröillä. Vaihtelin suuntaa paljon ja radar oli mukavan rento mutt vähän jäykkä. Laukkaa otin ihan vain kevyessäistunnassa pitkätsivut ja päätyihin isot ympyrät. Annoin radarin hengähtää hetken minkä jälkeen aloin tekemään avoa käynnissä ja ravissa. Se sujui hyvin ja ratsastin B-merkin kouluradan kerran läpi, minkä jälkeen ravailin eteen-alas ja annoin lopuksi kävellä.













Sunnuntaina valmennuksessa oli aiheena erikoisesteet. Raahasimme kentälle portteja, olkipaaleja, "vesimaton" (eli sinisen loimen), johteita sekä kokosimme myös viuhkan. Hyppäsimme jokaisen esteen ainakin kerran ja lopuksi vielä radan. Radar hyppäsi hyvin, rohkeasti ja hyvistä paikoista, mutta muuttui loppuakohden vahvaksi edestä. Ehkä me uskalletaan näyttää naamamme estekisoissa jatkossakin, kun nyt on mennyt näin hyvin monta valmennusta ja oikea vauhtikin alkaa löytyä!


Ensiviikolla on viimeinen valmennus ja tarkoitus on suorittaa B-merkin estekoe!

Video tunnista

6 kommenttia:

  1. Lel otin niippal kuvii ja laitoit vaan kolme :(((((((((((((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sorry ems mutku mun netti on nii hidas etten jaksanu venata et ne lataa :(((((((((((

      Poista
    2. laitat ne sitten joskus erikseen jonnekin :(((

      Poista
    3. No en aatellu kyl ku niit on sikana pelkäst ravista ja hypyist ei oo melkee yhtää :(((((((((

      Poista
    4. no ristikoist oli ja niist puomeist ja muutenki ku halusit videoo :((((

      Poista
    5. No mut ne ristikot oli takaa otettu ja nii halusin :(((((((

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥