torstai 11. kesäkuuta 2015

APUA!!

Moikka! Osa varmaan ainakin luki postauksen, jossa kerroin ypäjän pääsykokeista. Ne menivät ihan hyvin, mutta siellä oli monta sellaista, joilla ainakin ratsastusosuus meni paljon paremmin. Noh ei ilmeisesti sitten ollut, sillä MUSTA TULEE YPÄJÄN HEVOSOPISTON OPISKELIJA!!

Hain tosiaan rok-linjalle ja sinne pääsin. Valmistun kolmen vuoden päästä ratsastuksenohjaajaksi jos kaikki sujuu hyvin. Mahtava fiilis, en osaa edes sanoin kuvailla kuinka helpottunut olen etten joutunut lukioon :P Kerrankin odotan innolla koulun alkua!

tulee kamala ikävä esimerkiksi tätä tyttöä ♥ 


Pitkään aikaan ei ole tullut kysymysvastauspostausta, joten nyt jos teillä tulee kysymyksiä mieleen niin vastailen mielelläni. Toki muustakin saa kysyä kuin ypäjästä! Jos tämän tekstin lukee joku. joka myös pääsi ypäjälle opiskelemaan niin otappa yhteyttä sähköpostilla prinssijamarisa@gmail.com tai kikissä marisaheinonen, niin voimme tutustua, olisi ihan mahtavaa tuntea ainakin joku etukäteen olit sitten ROK-linjalla tai HH-linjalla.

Terveisin innokas, huojentunut ja iloinen tuleva ratsastuksenohjaaja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥