tiistai 16. kesäkuuta 2015

Superhieno Piaponi! + paljon kuvia!

Maanantaina oli koulutunnin vuoro, ja hyppäsin Pian selkään. Opettaja kysyi että haluaisinko mennä sillä ilman satulaa, ja suostuin mielelläni sillä Pialla ei ole ollenkaan säkää ja satula valuu helposti eteen.

"eksä tajua tuolla on jotain pelottavaa"

 Jo alussa asetuimme kahdelle pääty-ympyrälle. Minä jäin Pian kanssa mörköpäätyyn, ja siellä olikin vaikka mitä pelottavaa! Kerran meinasin tulla ihan maahan asti ponin tehdessä äkkikäännöksen, mutta pysyin selässä ja jatkoimme matkaa. Ensin ravailimme asetellen sisälle, mutta huolehtien kuitenkin että hevonen oli rungostaan suora. Oikealle tämä sujui hyvin, mutta vasemmalle poni oli jäykempi ja sain tehdä kunnolla töitä. Teimme myös temponvaihteluita ravissa, jotka sujuivat melko hyvin. Aluksi Pia oli todella hidas pohkeelle, mutta parani kokoajan.

väärä laukka hupsiiiis


"en haluuu"













Laukkaa otimme muutaman kierroksen ympyrällä. Pian laukka oli KAMALA, joten keskityin lähinnä kyydissä pysymiseen ja toisen ponin, jumittavan lakun väistelyyn. Laukkasimme molempiin kierroksiin jonka jälkeen kävelimme hetken.

Aloimme asettelemaan hevosia vuorotellen sisään ja vuorotellen ulos. Pia oli todella todella kiva tässä tehtävässä kun itse ratsastin oikein! Saimme oikein kivoja pätkiä ja Pia kulki lopussa varsinkin ravissa todella nätissä muodossa. Opettajalta saimmekin paljon kehuja, ja itsekin muutin mielipiteeni tuosta ponista kokonaan!

Tunnin jälkeen pesimme Vadelman toisen hoitajan kanssa sen hännän ja harjan. Vadelmakin oli oikein hieno tyttö, niinkuin aina!♥



märkä tamma♥

niin kaunis ♥

niin söpö! 

Emmalle suuri kiitos kuvaamisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥