tiistai 16. kesäkuuta 2015

höpinöitä

Mulla on juuri nyt postausinto huipussaan! Tekis myös mieli tehdä kaikenmaailman videoita ja erikoispostauksia, mutta aiheita en oikein keksi. Olen niin innoissani kun pitkästä aikaa tulevaisuus hevosten parissa näyttää selvältä, viimeiset kaksi vuotta kun olen harkinnut mm. vuokraponia ja artukaisiin vaihtoa. Aina kuitenkin tuttu ja turvallinen metsäkylä on pysynyt kuvioissa, mutta nyt joudun valitettavasti sanomaan paikalle heipat. Olen kuitenkin ihan innoissani, ypäjällä jos jossain on mahtava tilasuus päästä kehittymään ja kisaamaan! Kolmen vuoden päästä mun pitäisi mennä ainakin heA kangilla, joten siihen sitten tähdätään!

Peruskoulu ohi, ihan hyvä todistus tuli, lukuaineiden keskiarvo oli siinä 7,6-7,7 paikkeilla, mutta kaikkien aineiden keskiarvo päälle 8. Ypäjällä siis katsottiin vain kaikkien aineiden keskiarvoa ja se onneksi riitti sisälle pääsyyn.
Kuusamo 2014


Syksyllä myös blogi muuttuu aika radikaalisti! Blogille pitäisi keksiä uusi nimikin, ehdotuksia saa laittaa tulemaan. Tulevaisuudessa blogi keskittyy ypäjän opiskeluihin, tulevaan nimikkohevoseen ja viikonloppukäynteihin Turussa. Toivottavasti suurinta osaa teistäkin uusi aihe kiinnostaa!

Jos tulee jotain erikoispostauksia mieleen joita haluaisitte minun toteuttavan niin kertokaa ihmeessä, toteutan toiveet mielelläni!
kuusamo 2014

Tässä tulee kaksi postausta ihan peräjälkeen, muistakaa lukaista myös toinen postaus missä kerron hyvin menneestä koulutunnista Pia-ponilla.

6 kommenttia:

  1. Itse ehdotan jotain elämää ypäjän hevosopistossa/kohti helppoa a:ta. Ei nyt tule muuta mieleen ja erikoispostausehdotus olisi että tekisit kaikista metsäkylän hevosista jonkinnäköisen esittelyn (kuva hevosesta, millainen hoitaessa, millainen ratsastaessa yms.) :)

    VastaaPoista
  2. Eli lähdet syksyllä Ypäjälle? Mikä susta siten tulee kun valmistut?

    VastaaPoista
  3. Kuinka kauan se koulutus siten kestää? Tuutko aina viikkonloppuiksi Turkun vai onko siellä selasia viikkonloppuja joiksi pitää jäädä sinne? Voidaanko syksyllä siten kirjotaa s-postia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koulutus kestää kolmisen vuotta, mun pitäis valmistua toukokuussa 2018. Tuun viikonloppuisin yleensä Turkuun, mutta välillä pitää jäädä myös opistolle. Juu voidaan :)

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥