keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Video estetunnista (: ++ -.-

Nyt sain tehtyä sen videon viimeviikon estetunnista ! (: Ei mitenkään erikoinen muokkaus yms, mut näätte vähän miten meni :D Ja noi menee välillä vähän oudosti, kun wmm:llä ei saa hidastettua keskeltä videoleikettä, ni pitää laittaa uus videoleike siihen perään. Lisäks niit ei saa ees kunnolla samasta kohtaa poikki, jos tajuutte :D No mut kuitenkin, en kauheesti tohon videoon aikaa käyttäny, mut toivottavasti se kelpaa ! (:




SITTEN viel toi -.- : ELIKKÄ ÄITI ON TAAS NIIN IHANA ♥ -.- Äskönki se sano suunnillee näi: "Marisa sun pitäs pitää kuukauden konetauko, ja panostaa siihe kouluu. Sun enkkunumero tulee olemaa tosi huono siin sun tulevas todistukses. Ja sul on tosi huonot pohjat sit ylä-asteel. Sua pitäs toi kouluki ruveta pikkuhiljaa taas kiinnostamaa." Eiks se tajuu et just nyt on vähä muutaki ku joku koulu ? Okei, koulu on tärkee, mut EN PYSTY KESKITTYY SIEL MIHINKÄÄ KU ASIAT PYÖRII PÄÄS ! Ihasama vaik istuisin kokopäivän koneel kotoo, yhtä paljo mä siel koulus opin ! -.- Aattelin et alkaa asiat menee jo vähä parempaa suuntaa, mut ei näköjää. Kiitti vaa äiti tästäki ihanast olost ! -.-

psps mua ÄRSYTTÄÄ se ku vaan tasan  KAKSI lukijaa kommentoi mun blogia ?! Missä vika, ettekö seuraa vai mikä on ? En tietenkää voi teitä pakottaa kommentoimaan, mut oishan se ihan kiva saada palautetta tai mitä vaan kommenttia EDES JOSKUS ? (: Sori ku rageen, älkää nyt suuttuko, mut ÄRSYTTÄÄ ja HARMITTAA ihan hemmetisti -.- !


5 kommenttia:

  1. Hei heei kuka kuvas? :D

    Voi vitsit oikeesti välil sun äitii.. Mut perjantait ja lauantait se ei tuu pilaa, eiks nii? PIdetää iha sairaa hauskaa, ja tehää yhteine videopostaus? :)

    Muista et mul voi puhuu kaikst, tärkimys&nättimys <31 ;)

    VastaaPoista
  2. Kyl mä ainaki sun blogii luen säännöllisesti (:

    VastaaPoista
  3. Kyl noi videot saa hidastetuu keskeltäki ja saa alkamaa just siit samast kohtaa normivauhtii mihi se edelline klippi loppu, sun pitää vaa opetella ja tutkii erilaisii juttui :D ps. se nappi löytyy siit videon alta (tai siis sielt oikeelt mist näät sen videon)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla ole mitään nappia, mulla on wmw vanhin versio !

      Poista
  4. Moi!
    kyllä mä kanssa laitan kommentia tulee kohta pitää lähtee harjotuksiin.
    Taru

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥