lauantai 17. maaliskuuta 2012

moi.

Nyt se on sit varmaa. me muutetaan. äiti saa kahen viikon päästä avaimet. Sit on tallille 2km. Katotaan nyt miten mä kouluun kuljen..:s sinne tulee matkaa kuitenkin 5-6km ? ..

Henna oli siis meil eile yötä :D Oli kyl kivaa ! ♥ Ja sit tnä käytii tallil. Hoidettii vilma ekaks ja sit vaa puuhailtii kaikkee, kuvailtii videopostaust(minkä teen varmaan huomenna, tai ehkä tänään jos jaksan) jne.. En prinssii voinu harjata ku ktn aikust ei ollu tallis -.- No rapsuttelin sitä sit aika paljo (:

Hei vastatkaapas tohon kyselyyn ! (: Multa on pyydetty lisää erikoispostauksia, mut aiheet alkaa olemaan vähissä.. Prinssin varustepostauksen voisin tehdä keväämmällä kun pesen harjat tallilla tai jotain..?

Makukivi oli syöty melkeen kokonaan, "varas" saa korvata sen ostohinnasta(8e) vähäsen (: Ostan varmaan tarjoustalosta uuden..

Oon melkeen koko elämäni asunut omakotitalossa. Meillä on 2vara-avainta, joten ei ole niin väliä jos avain unohtuu. Kerrostalossa se onkin vähän eri juttu..:D Avaintahan ei voi mihinkään piilottaa, se että joku löytää sen, on liian mahdollista.. :s :D

Huomenna meen iskälle & maanantaina hoitajakokous kuudelta (:

Palaillaan ! ♥

psps anteeks taas kuvaton & tylsä postaus, muthei toivottavasti videopostaus piristää ;) 

3 kommenttia:

  1. Moikka!
    Onko teillä siinä lähellä jotain tuttuja joka vois otaa sen vara avaimen meillä oli sillon, kun asutiin kaoko perhe Turussa niin naapuris asu mun kaverin perhe ja niillä oli meidän varaa avain ja niillä meidän.

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥