perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kuulumisia + erikoispostaus kissoista

 No tänään oli ekaks koulus ruotsii. Sit oli bilsaa. Me kerrattiin ku ens viikol on koe. Ja käytii vika kpl läpi. Sit oli matikkaa. Tehtii monistei. Sain mennä istuu nepan vieree ku autoin sitä (: Sit oli musiikkii. Me vaa kuunneltii & kirjotettii kaikkee + soitettii yht nokkiskappalet. Sit oli viel enkkuu, ja se oli tyylsä tunti :D No mut kuuntelin ja yritin oppiikki jotn ;)

Huome aamul lähetää sinne hesaa. Vitsit mua jo jännittää ne häät :D ! (:

Noniin, nyt meijän kissoista (:

Poju 
 Rotu: Maatiaiskissa
Ikä: 14-16v, ei tarkkaan tiietä.
Paino: n.10kg :D
Luonne: Poju on kiltti kaikille. Sillä on kuitenkin jotain ulkona tapahtunut, ja se pelkää joitain vieraita ihmisiä, varsinkin niitä, jotka eivät meillä paljoa käy. Poju ei heille kuitenkaan mitään tee, juoksee vain karkuun.

Poju on ahne, lihava, suloinen, pallero, hidas sekä laiska kissa (:  Yritän laihduttaa sitä välillä hypyttämällä sitä (: Sillä on "erikoisruokaa" koska sillä on "virtsasairaus". Eli jos sille antaa "normaalia" ruokaa, se ei pysty pidättämään ollenkaan. Poju myös tykkää haastaa riitaa toisten kissojen kanssa .. Kerran me luultiin että se kuolee, kun me tultiin kotiin, se ontu kahta jalkaa ja sen vatsa oli ihan veressä :s Eläinlääkäri kuitenkin sai hoidettua sen kuntoon ! (: Se oli siis tapellut..

Poju myös kovistelee aika usein meidän toiselle kissalle :D

Poju rakastaa rapsuttelua :) ♥
Lempinimet: Läski, paksu, karvapallo, raksu, pallero, poika


poju osaa istua kuin ihmiset :3

minä ja poju, aika vanha kuva :D ehkä 2vuotta vanha ? 







Blondi 

Rotu:Maatiaiskissa
Ikä:14-16
Paino: 3-4kg
Luonne: Blondi on hellyydenkipeä mutta arvonsa tunteva neiti. Vieraiden ei kannatakkaan suoraan alkaa rapsuttaa, vaan antaa blondin ensin haistella kättä, ja sitten hiljalleen rapsuttaa päästä tai kaulasta. Perheenjäsenille se on kuitenkin kiltti, ja tykkää maata esim. vatsan päällä tai tyynyllä ihmisen kanssa :D Mahdollisimman lähellä rakasta henkilöä ;) Tappelusta blondi ei välitä, vaan se joko juoksee karkuun tai menee piiloon :D Vaikka blondi ei vieraista välitäkkään, se ei kuitenkaan hyökkää IKINÄ päälle ! (:
Lempinimet: Neiti, pikkunen


joulu 2011? tai 2010


Blondin lempipaikka äidin pöydällä ;)

Blondi äidin lankakorissa :D ♥

Emma
rotu: Maatiais ?
Ikä: 4-6? 
Paino: 3-4kg?
Luonne: Emma on todella ihmisystävällinen ja hellyydenkipeä kissa. Se myös tykkää leikkiä ;) Emma on todella seurallinen, ja jos kukaan ei ole kotona vaikka varttiin, se on juossut pitkin taloa ja matot ovat "seinillä" :D Lisäksi se katsoo syyttävästi kun tulee takaisin ;) Emma tykkää myös olla vessassa, kun ihminenkin on  siellä :D Emma siis asuu isälläni eikä meillä.

 

Lisäks mammallani on 1kissa + yks kuoli ?puolvuotta? sitten ): R.I.P pikkanen ♥

Rölli (mammani kissa :))

R.I.P pikkanen <'3 Rakastan sua !♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥