torstai 8. maaliskuuta 2012

Ei onnistu...(ratsastustunti)

Moikka (: Kirjotan nyt lyhyesti ku koneesta loppuu akku.. Muttajoo, menin lakulla, ilman satulaa ! (: Aluks käveltiin aika pitkään pitkillä ohjilla. Sit aseteltiin kulmissa ja ravattiin pitkätsivut. Tehtiin päätyihin pääty-ympyrät joilla oli puomi. Pääty-ympyrät käynnissä. Myöhemmin tehtiin L:päädyn ympyrä ravissa ja C:päädyn käynnissä. Vaihettiin suuntaa ja ravattiin pitkin uraa. Tehtiin samaa tehtävää.
Laukattiin pitkäsivu, enää ei tehty ympyröitä.

Alkutunnista laku oli reipas.  Loppua kohden se laiskistu. Laukattiin vaan kaks kertaa. Seuraaval kerral ku piti mennä käynnissä, laku lähti laukkaamaan :D No ei siin sit mitään, pysäytin seinää päin.

Laku oli koko tunnin epätasanen. Oikeeseen kierrokseen se ei vertynyt millään, oli tosi jäykkä. Tunnista jäi melko huono fiilis.. Tehtävät ei ollu monipuolisia, voin sanoo etten oppinut oikeestaan MITÄÄN ! Ida (lauantain ope) piti tunnin, kaisa on thaimaasssa.

Ei saatu toivoo heppoja, ni en tiiä ketä mulla on. 19päivä on hoitajakokous ! (: Jes, saa vähän selvyyttä ;) Ja tiistaina mulla on avustajien tunti millalla tai prinssillä (: jee ! :D ♥

Kuvii ei ainakaan viel oo :s

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥