torstai 5. heinäkuuta 2012

Kommentoinnin ABC & Irmalla koulua

Mulle on ruvennut tulemaan enemmän kommentteja, kiitos siitä suuresti kaikille ! Millaisen postauksen haluatte leiriltä ? Kerronko jokaisesta tunnista vaan että kenellä menin ja mitä teimme (esim. näin: menin ukkelilla ja mentiin ympyröitä, laukattiin pitkäsivu, ukkeli oli kiva.) Vai yksityiskohtaisemmin ? Kuvia tulossa paljon, päättäkää te (: Niinja kerronko myös muustakin kuin ratsastuksesta leirillä ?(: esim. teoriasta tms ?

Sitten, kommentoinnin ABC:
  • Jos sinulla on jotain arvostelemista, yritä arvostella ystävällisesti. Esim:
ei näin:
"Siis sun istunta on ihan järkky, mee takas alkeistunneille ! Tai ainakin jollekkin helpommalle tunnille, et pärjää tossa."
vaan näin:
"En nyt tarkoita pahalla, vaan rakentavana kommenttina, että pyydä apua istuntasi kanssa. Tuntisikin vaikuttaa sinulle liian vaikealta. Älä ota tätä mitenkään loukkauksena."

  • Mieti kaksi kertaa, ennenkuin haukut toista. Mieti, onko siihen todella aihetta ? Entä olisiko se sinusta mukavaa, jos sinua haukuttaisiin. 
  • Ystävällisen sävyn rakentaviin kommentteihin saa myös laittamalla esim. kommentin loppuun oman nimensä, ellei ole kirjautuneena bloggeriin.
  •  Jos luet ensimmäistä kertaa bloggaajan tekstejä, älä tuomitse häntä sen perusteella.JOKAISELLA on huonoja päiviä, jolloin ei välttämättä teksti kulje. 
  • Jos mahdollista, kommentoi omalla nimelläsi. 


Varmasti jotain jäi , mutta tossa nyt muutama, ihan mun lukijoille tarkotettuna (: Kiitos vielä kerran kaikille, jotka ovat alkaneet kommentoida ahkerasti !♥

Noniin, menin siis tänään irmalla. Ensin tehtiin parit peruutukset. Irma peruutti nätisti. Sitten tehtiin portinpuoleiselle pitkällesivulle loiva kiemura kahden puomin yli. Toinen pitkäsivu ravattiin. Pian ravattiin kokouraa pitkin. Sitten tultiin ensin kiemura käynnissä, ja toisen pitkänsivun alusta laukattiin niin pitkälle kun mahtui. Vaihdettiin suuntaa, ja tultiin toiseen suuntaan kiemura ravissa --> laukka. Sitten nostimme laukkaa vielä ilman jalustimia, ja ravasimme loppuravit.

Alkuraveissa Irma oli tosi kiva ratsastaa. Totteli pienintäkin pidätettä mitä tein, eikä juossut pää ylhäällä. Laukat meni hyvin, ja irma oli kokoajan tosi tasainen. Olin tyytyväinen, hyvillä mielin kohti leiriä ! (:

Irma on sellanen hevonen, että sillä mä tunnen osaavani ratsastaa.

Kuvat saa klikkaamalla isommiks !


Minda & Viki








5 kommenttia:

  1. Jaa-a, mä sanon että kirjota niin paljon ku haluat, mä ainaki luen :D

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä millan kanssa ;D

    VastaaPoista
  3. Moi!
    Joo kirjota mitä tunneilla leirillä teittte ja millä menit ja mikä oli sun leiri hoito Poni/hevonen. Ja mitä muuta leirillä teitte.
    Tarua

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥