sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Leiripostaus nro 2 [Ti 10.7 & Ke 11.7]

Nonii, jatkan nyt sit leiripostausta kuusikorvesta (:



Tiistai
mentii siis nukkuu kahen aikaa, herätys taas ysilt. Aamupalalle ja takas mökkii. Haettii hepat vähän ajan pääst, ja kuvattii taas ykkösii. Niil oli leikkitunti. Ite menin koulutunnin pertsal, eikä menny hyvi. Taas paljo volttei joka askellajis, ainut hyvä puoli tunnis oli se, et pertsa taipu hyvi & muuttu tosi rennoks. En tykänny siit hevosesta yhtään, mut ratsastustyyli ei sovi sille. Lopuks laukattii ympyrällä. Lisäks pertsalla on ihan kummallinen ravilaukka, missä ei oo kkiva istua, mut viel kauheempi on sen harjotusravi ! :ss Niijoo, alkutunnist tehtii pysähdyksii ilma ohjie apuu, ne meni iha hyvi.
Mä ja pertsa tosa ekoin, HANAAAAAA ! :DD


Tunnin jälkee vietii hepat --> syömää. Sit oli leirikioski. Mentii mökkii ja yritin nukkuu siel, mut ei siit mitää tullu ku minda puhus mul kokoaja :D Sit mentii kattoo ku viia & veera ratsasti (veera tuli kattoo meit♥, oli viimevuon leiril mut ei päässy tänävuon ku sil oli töitä ): ) Sit käytii hakee heposet laitumelt sisäl. Haettii joka ikine sisäl, paitsi kaija, koska se ei antanu kiinni, mut ei kyl laukannu muide perää, vaik oltais päästetty se vapaaks. Mä ja minda kokeiltii onneamme ja mentii jahtaa sitä, no se päätti hypätä portin yli ja juosta kotii :''D Tallis harjasin santun (kaija juoksi kotii --> suoraa karsinaa xd) ja mentii syömää. Sit vietii sukka takas laitumel. Jaettii hepat, sain uncan maastoo. Mentii kaikki samaa maastoo, meit oli 13 ku julle + miaki lasketaa. Ravattii menomatkal aika paljo, laukattii hiekkakuopil (hanailtii uncankans) ja kiipeiltii. Ravattii kotiipäi melkee koko matka. Unca oli maastossaki enemmä eteenpäinpotkittava, niinku kentälläki. Mut maasto meni kuitenki tosi kivasti ja oli kiva mennä kovaa pitkäst aikaa maastos ! (:

Unca jäi sit sisäl ja mentii vintil. Ehittii olee siel ehk 10min, ja mentii iltapalal. Sit oltii ylisil aika kaua ja pelattii pertsaa, nukkuu mentii puol kahe - kahe aikaa.

Keskiviikko
Herätys taas ysilt, ja aamupalal. Sit haettii hepat, jouduin hakee pertsan xd <-- tosi hirveetä ! Harjasin ukkelii ja vein takasi ulos. Sit mä ja minda selvitettii santun harja ja häntä. Pestii suitsii, pesin santun ja usvan suitset. Sit käytii syömäs ja laitettii hevosil varusteet. Jaettii hepat ja mul jäi estetunnille make. Oli vähän ristiriitaset tunteet. "Jee, pääsee hyppää jollai haastaval hevosel, ainaki on paljo töitä" ja "Apua, mä varmaa lennän sinne estee sekaa, tai sit make vaa kaahaa kokoaja!".

Markii "Make"
Aluks kevennettii voltit. Pia lisättii portin voltil ristikko ravissa. Eka hyppy meni huonol tiel, ja lähti vähä kaukaa, enkä oikee päässy mukaa. Seuraava meni jo paremmi ja saatii tulla laukas. Laukas meni kivasti, mut siin tehtäväs oli oikeesti haastetta !

Vissii ehka hyppy , jäin suuhu kiinni :ss

:DD

niiiiiiiiiiiaaauu foormulaaaa !<3




Sit hypättii kavalettei:
kavaletti

elikkä punasella volttitehtävä, millä n.30cm ristikko. V.vihreällä kavalettitehtävä, kavaletit n.20-30cm. v.Sinisellä kolmas tehtävä, pysty. n.50cm. Mustalla neljäs tehtävä, okseri, n.60cm. Viides tehtävä oli okseri, jonka jälkeen heti käännös kavalettien välistä. 
Kavaletit meni vauhdilla, mut pääsin hyvin mukaan.

Sitte tultiin pystyä oikeessa kierroksessa. Hypyt meni ok, hypättiin pysty kai 3krt ?

pysty
Sitte hypättii okserii ja Make pääs vauhtii. Mut se ite katto paikat, koska en yhtää pystyny ees arvioimaa sii vauhdis niit askelii, yritin vaa himmata, mut kuitenki saada sen yli kunnialla, ja pysyy ite mukaa, etten jää vetää suust. Itteni osalt hypyt meni hyvi, eikä tiputettu, menty ohi tai kielletty kertaakaa (:

Sit tehtii tehtäväst haastavampi, elikkä heti okserin jälkee piti kääntää vasemmal, ja päästä kavalettien välii. Make meni nii kovaa, et jouduttii menee muutama kerta uudellee, enne ku päästii niide välist.

Loppuravit mentii keventäen ilman jalustimii. Make yritti nostaa laukkaa, mut sit ku se tajus et ei enää, ni sit se liikku tosi kivasti ja myötäs niskastaa (:

Kävin sit viemäs maken & menin mökkii. Kävin hetkenpääst leirikioskil, ja sit hilluttii vaa mökis.

Illal oli yömaasto, menin kakspääl Uncal ft.Miia ♥ (: Oli kyl kivaa :D ! Saatii ratsastaa Unca laitsal (::

Yöl pelasin ylisil pertsaa taas Kian, Niinan & Miian kans. Nukahdettii n. klo. 1.

Laitan estetunnilt lisää kuvii ku saan niit (::

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥