perjantai 27. heinäkuuta 2012

Prinssin kamat [erikoispostaus] +uimassa

En oo vieläkään saanu aikaseks kuvattua niitä prinssin kamoja, niin nyt sitten etin netistä kuvat niistä ja pistän tänne.

Börjesiltä ostettu sininen pakki. Maksoi 15e, ja oli aluksi hyvä, mutta nykyään liian ahdas, eikä ulkonäkökään hirveästi miellytä. Pysynyt kuitenkin hyvänä. Todella pieni siis , 39 x 21 x 19cm. Suosittelen, jos ei paljoa harjoja ole (:

sori huonolaatunen kuva, joutusin suurentamaan todella paljon. Eli siis turkoosi kumisuka, missä on sellasia pieniä blingikohtia. Sain joskus näyttelyistä palkinnoksi.

perus sininen piikkisuka. Ostin vissiin sieltä raviradan vieressä olevasta kaupasta (: makso 2e.

Mustia silikonista tehtyjä letityskuminauhoja. Silikonista tehdyt tosi kestäviä. Ostettu kans sielt varikolta metsämäestä. En muista hintaa. Meillä on kans vähän kultasia, mitä ollaan saatu yheltä tallilaiselta. (:



turkoosi pääharja, ostettu cavallerist:ista, en muista hintaa.. Oisko ollu jtn 3-4e ? 
toi turkoosi, ostettu kans cavallerist:tista, hintaa en tästäkään muista. Pöläri, ihan jees..
Tarjoustalosta 4,20e, tosi hyvä harja !

. lisäks meillä on vähän pehmeempi harja, cavalleristista.

sininen kaviokoukku, vissiin tarjoustalosta :'D

toi musta, harjalla, en muista mistä ostettu. 

ostin reunokselta, vissiin 6-7e ? 

tarjoustalosta ostin , en muista hintaa. Tosi pehmeetä ni prinssi kun vähän purasee ni lähtee heti iso pala, eli en anna usein. 



ton tapanen, mut erilainen kuitenkin, kokonaan sininen ja "lapasen muotonen". En muista mistä ostin, prinssi tykkää ! ;)Hintaa en muista..

en äkkiseltään kuvaa löytänyt, mutta normaalia isompi, musta harjakampa myös löytyy, ostin joskus jostain, muistan että hintaa oli 1e :D

Ei mulla enempää harjoja kai ollutkaan ? (:

tollanen söpö riimu :3:3 Ostin tampereen hevosmessuilta 2011. En muista hintaa.


Lisäks mulla on sellanen turkoosi-valkonen riimunnaru, mistä en löytänyt kuvaa, vaikka etsin 15min.. Nojaa, eiköhän se riitä kun sanon että senkin ostin cavalleristista, hintaa en muista :s

Toivottavasti tykkäsitte, tässä vielä pari juttua mitkä haluaisin prinssille :

aww :3
NIIN IHANA ! :33 ♥ 

Oltii tänää siis uimassa ft. henna, kupittaalla. Oli superkivaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥