perjantai 13. heinäkuuta 2012

Leiripostaus nro 1. [su 8.7 & ma 9.7]

Moikka ! (: Leiriltä kotiuduttu, oli jällee kerra ihan huippuu !♥

Su
Matka meni hyvin & tosi nopeesti ! Vietii kamat mökkii, ja sit mentii parkkipaikal venaa muit. Taisiis melkee kaikki oli paikal :D Ootettii sii vaa viiaa, mut sitä ei näkyny, ni lähettii laitumel kuvaa hevosii.  Sit mentii tallin ylisil vaihtaa kuulumisii (: Kävin kans Miian & Niinan ponin seläs ravailemas ja laukkailemas pelkäl riimul.
Yöl mentii kentäl hyppimää esteit & käytii lenkillä ft. Sanni, Iitu, Minda ja Kia (: Mä, iitu ja midna siis yövyttii kolmestaa mökis (:
Roope ja Lempi laitumella (:

Niina, Miia, Iitu, Ada ♥

Minda ♥ XD
Sukka ♥

Iina, Sanni, Iitu♥




 kuvat saa isommiks klikkaamalla !

Santtu ja joku, anteeks laatu !















Ma
Iitun herästyskello herätti meijät seittemält -.- :D Säädettii jotai omaa mökis, ulkoo ja tallis. Ysilt oli aamupala. Sen jälkee oltii ylisil & mentii hakee hepat. Kaikki oli ihan kurassa ! Ne käydään tarkistamassa muutaman kerran päivässä, mut niitä ei vissiin harjata leirien väleillä, et niil on vapaata ihan kunnolla, saa viettää oikeeta hevoselämää ! Joten voitte varmaan kuvitella millasta niitä oli harjata..(:
Pelkäs harjaamises kesti yli 30min. Sit jaettii hevoset, ja sain usvan. Mentii kuvaa ykkösryhmää, ja sit käytii laittaa hepat. Usva kiukutteli vähä mul ja sannil xd..





Usva

Usva


(:






Otettii ohjat aikapia kätee ja ruvettii keventelee molempien lyhyidensivujen keskelle voltit. Usva yritti vähä oikoo, mut kulki muuten ok. Mentii samaa molempii suuntii, vasempaa usva oli parempi. Sit laukattii:
anteeks ku tä tuli näi pitkäks. Sininen laukkaa, punanen ravia. Voltit harj.ravissa, muuten keventäen. 


Tätäkin molempiin suuntiin, jonka jälkeen lisättiin laukkavoltti myös toisen lyhyensivun keskelle.
Loppuravit keventäen ilman jalustimia. En saanut rytmistä kiinni ollenkaan :'D Näytti varmaan tosi viisaalta !
Käynnissä pelleiltiin & venyteltiin selässä (mm.satulan takakaaresta kiinni, ja kantapäät yhteen kaulan yläpuolella).
Nappi alias Nakki
Usva oli ihan märkä hiestä, joten huuhtelin sen ja vein vasta sitten laitumelle. Sitte mentiin hetkeks ylisille. n.15min päästä oli ruoka, makkarakeittoa :3 noms ! Ruoan jälkee mentii Napin (mian, tallinomistajan koiran) kanssa lenkille. Lenkin jälkee mentii mökkiin lukemaan. Pian me mentii hyppii kentälle. Sit taas hetkeks mökkii, ja tallii. Hain Ukkelin sisäl♥  Oli nii ikävä tota ponii !<3 Sit hoidin sen. Hoitamisen jälkee käytii syömäs, oli spaghettii & jauhelihakastiketta. Jällee hyvää ! Sit laitettii hevosil varusteet, taisiis ykkösryhmä laitto :D Mentii taas kuvaa ykkösii.
Menin sit pistää maukal suitset --> kentäl. Meil oli siis leikkitunti ilman satulaa (: Aluks kevennettii pitkätsivut ja istuttii harjotusravissa lyhyetsivut. Maukal ei ollu mikään maailman miellyttävin ravi, eikä kyllä selkäkään !(;

Ruvettii sit kisaamaa:
1joukkue                          2joukkue
Marisa - Maukka             Minda - Roope
Ada - Sukka                   Jenni - Ukkeli
                                      Sanni - Make

Eli piti yks kerrallaa mennä estetolpal, ottaa siit kroksi, mennä takaspäi ämpäril asti, tiputtaa kroksi ämpärii ja takas maalii. Hävittii kaks ekaa kertaa, ja vikal kerral voitettii ku maukka innostu ! (; Niijoo, jos kroksi ei osunu ämpärii, piti tehä ämpärin ympäri voltti ! En osunu kertaakaa XD
Maukka, toi on siit kisasta, ohi meni ! :D
jauhot naamas ! (y)
Sit oltii peilii, minkä jälkee saatii pelleillä seläs. Onnistuin liukuu alaski 2krt, ku olin siel polvillaa ja maukka astu sivul , ja toisen kerran liuuin naistesatulast ku maukka pelästy lievästi ja lähti ravaamaa :'D
hm ?

Meil oli kans leirikaste, sama ku viimevuon, eli eka kastettii naama vetee jonka jälkee etittii jauhoje seast nallekarkkei. Sit vietii hepat laitumel & katottii ku pari yksityist hyppis (: Iltapalaks oli leipää. Sen jälkee hypittii estei & pidettii kisat 2krt :'D tulin molemmis 2/6 sijal xd Esteet oli n.60cm, tokavika okseri/portti ehkä 70cm. Radat oli aika raskai, kummiski 6kpl estei sii, ei saanu rikkoo ravil, ja kaikki paitsi 2estet oli 60-70cm (ne kaks oli ehk 40cm). Sit yhtäkkii sannii alko pyörryttää, ja vietii se sisäl. Sit kylppäri tulvis, minkä jälkee kävin suihkus <-- kinos xd Sit mentii nukkuu aikapia, ehk 2aikaa ?

Jatkan huome / jokupvä sit tiistail ja keskiviikol ! (; Saa toki kommentoida !

2 kommenttia:

  1. Kuka oli sun leirihoitsu? :) Ja kenel menit kisoihin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hoitsui ei jaettu, loput saat tietää seuraavis leiripostauksis, niit tulee viel 1-2 (;;

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥