keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

140 ! & leiripostauksen vika osa [to 12.7 & pe 13.7]

140 postausta täynnä ! Hui o:

Noniin, leiripostauksen viimeinen osa, olkaa hyvät ;) :

Torstai 12.7
Herätys taas n.klo.9.Syötii aamupala ja tultii mökkii. Oltiin mökissä hetki (mm. vaihdettiin vaatteet) ja haettiin hepat. Laitoin Ukkelin kuntoo♥ ,ja jaettii hepat uittoo / maastoo. 2ryhmä +miia, viia, iina ja -minä ratsasti uittopaikalle. Mä ratsastin siis sit 1ryhmäs. Me mentii uittopaikalle siis autolla. Uittopaikal hevoset tuli just samaa aikaa sinne ku meki. Menin sit ukkelin selkää --> vetee. Aluks se vähä kuopi, mut hyvi se sit meni, paitsi et se ei olis halunnu ravata :D Kyl se sit ravas ku taitoin jostai kuolleest puust kuivan oksan ja huitasin ukkelii sil (: :D Minda meni viel vetee ukkelil, ja mä keskityin kuvaamisee viian kameral (: Ratsastin siis ukkelil kotiipäi, ravattii tosi paljo. Matka meni hyvin, aika vauhdikkaasti tosin ku ukkeli ei meinannu pysyy kaijalaisten perässä [=kaija + sen kaks varsaa, onksne ny 5 & 7vuotiaat].
Kotoo harjasin ukkelin pikasesti ja vein ulos. Sit mentii iitunkaa istuu kentäl ku metsis ja peppi tarhaili siel (: Sit mentii mökkii ja pia oliki ruoka.

Ruoan jälkee mentii siivoomaa. Sit haettii hepat ja hain TAAS pertsan xd. (jos tykkäisin siit ni oisin aika onnekas ku saisin hakee mun lempparin kokoaja, muttaku tykkään ukkelista ja santusta ): XD )

Pertsa on happylaama mä oon sadlaama ;)
Saatii ite päättää mitä tehää, koska oltii siivottu nii hyvi ! :D Haluttii sit tietty hypätä, ku vaihtoehdot oli: koulu, leikkitunti / esteet.

Jaettii hevoset, ja jouduin ottaa pertsan -.- Nojaa, angstasin kaikil sit :D Kuvailtii taas ekaks ykkösii, ja mentii sit selkää. Ravis tehtii erikokosii volttei & ympyröi taivutellen hevosii. Sit laukattii aina pääty-ympyrä sinne lyhyelsivul mil ei oo porttii. Laukka ei pyöriny, mut se säily. Sit mentii ristikkoo, se oli kai jtn 30cm (:

todella sekava kuva XD No mut siis tultiin vas.alareunasta, ristikko, voltti, ristikko ja sit suoraan. Punasella sama tehtävä, mut toiseensuuntaan, voi elämä tota piirrosta :''D 


Sitte tultiin ristikkoa n.60cm pystynä, mut ei tehty enää volttia siihen ympärille.
mäki tykkään mun tuoli-istunnasta ! Jasori housut oli pakko laittaa tollee ku paita nousi ylös ja housut tippus :DD

Sit hypättii 2esteen "rataa":


krmh.. 
Eli ekaks pysty, hyvin päätyyn, okseri, mahd.tiukka käännös, oikealle ja suunnanmuutos päädyssä, joku oma vaan :DD Pääasia että suunta vaihtuu ! (;

Lopuks viel 3esteen rataa:

1.este okseri n.65-70cm
2.este pysty n.60cm
3.este pysty n.55-60cm.

2 ja 3esteiden välillä oli tosi tiukka & vaikee käännös, mut kyl siit selvittii ! (:

Tunti meni paljon paremmin ku koulutunti pertsalla, vihdoin tuntu et pertsa on ihan jees hevonen, ei nyt mikään lemppari todellakaan, mut ihan kiva ! (:

Tunnin jälkee huuhdeltii hepat & vietii laitsal. Sit mentii syömää pottumuusii,, lihapullii ja kalapuikkoi, namm :33

Sit mä ja iitu vietii nappi & mindi lenkil. Mentii sit mökkii mindankaa --> hyppii estei kentäl. Sit mentii iltapalal, syötii ulkoo. Sit mentii viel hyppimää (:

Näin se kuuluu tehdä ! :DD:D: Pertsa
Illal valvottii, ku yhet valvotti meit :D:D Tuli joskus kolme aikaa sinne mökkii tuomaa jtn limsaa ja sanomaa et herätyys,, aamupalalleeee ! ::D:D Nojaa, aamul herätys oli sit puol kasi (?). Aamupalal --> tallii. Sain santun leirikisoihi,, JEII ♥♥ Santtuonparaskuusikorveltaukkelinlisäksiforever ! ♥♥ Joo ..:D Nii siis sit menin harjailee santtuu, ja sain tietää et kisaan ykkösryhmäs, miia ja niina vaihto kakkosee, mä ja sanni ykkösee, KIIVA (:: Kovempi vastus..:D

Verkas santtu oli iha ihmeelline, laiska, ponimaine ja hypyt lähti joko liian kaukaa / liian lähelt. Nojaa, rata ei menny sen paremmin :D

1.Lähtö, piti mennä siis kahden tynnyrin välistä, mistä lähti myös ajanotto. 2.Piti mennä tötterön taakaa & tehdä sen ympäri voltti. 3.Ravipuomit RAVISSA 4.a & b. n.40cm ristikko ja n.50cm pysty, 2laukkaa väliin jos oikeinmuistan ? 5.voltti tötterönympäri 6.pujottelu 7.okseri, n. 65cm 8.ajanotto loppui, kun pääsi puomien välistä. 

3sija, mut ei ollu radan jälkee yhtää hyvät fiilikset. Sähläsin kokoaja, santtu ei kuunnellu yhtää ! Nojaa, kisojen jälkee heposet ulos ja kuvaa kakkosii. Tuli sit sellane kiva ukkoskuuro ja kastuin "vähä" :D Mitäspienist ;)

Enne lähtöö syötii, löydettii sammakko, otettii yhteiskuva ja kaikkee muuta mukavaa (:

♥ love u guyys ,, ensvuon esteleirilleee !  Ei vissii kyl koko porukal >;; Mut ainaski ft. Kia , minda ja iitu ! ♥

Metsis ♥ Peppi ♥ Metsis ;)

nomnomnom jauhojaa !

♥ Poni ei oikee totellu :D

kulta pieni ♥

pantsuu (;;

mindi :3 ♥




you makes me happy !♥

ei sitä vettä yhtää tullu, ehei !

Iitu, Kia, Sanni, Viia ♥

poni rakastan sua !♥ 


Sitten vielä pari sanaa muusta kuin leiristä:

Tässä mitä oon nyt puuhaillu :

Pe:Äiti haki mut ja mindan siis kuusikorvesta. Nukuin, datasin, nukuin, nukuin ja kävin suihkussa :'D
La: Taisin käydä tallilla ft. Kerttu ? Putsasin prinssin harjat & säädettii jotaai omaa :D: 
Su:EN MUISTA XD
Ma: Kävin tallilla moikkaamassa ponia ♥ Ja ratsastamassa ! (:: Monsulla, tehtiin väistöjä & laukattiin pääty-ympyrät. Tunti meni ok, monsu oli vähän jäykkis. Menin ilman satulaa.
Ti: Käytii virttaal & vuokrattii leffa
Ke: Tänää ois tarkotus mennä tallil, jos pääsis ridaa kuudelt, kattoo nyy (--: Jos jaksaa :D Huome ratsastaa,, jos millan jalka parantunu ni meen sil ! (:

see u ♥


pspsps santust tuli hulluntärkee ton leirin aikaa, niinku ukkelistaki ! Voisin sanoo et tärkeydes ne on heti prinssin jälkee !♥

2 kommenttia:

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥