sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

In home !♥

Mooj kaikillee ! (: Oon nyt ollu kotoo vrm tunni - puoltoist. Varutukaa pitkää & PALJON kuvia sisältävään postaukseen !

Keskiviikko 

Illalla meijän juna oli vähän yli kuus (?) siel asemal. Käytii kaupassa & meit tultii hakemaa. Mentii mökille. Syötii & juteltii ihmiste kans, ja menin leikkii miinankans (: Hypytin vähä & Pikkune oli innoissaa!♥ (Miina on siis kultanenoutaja, ei mun, vaa mun veljen & sen naisystävän, mut se & niitte kaks muuta koiraa on tosi läheisii & tärkei !)



♥ Miina
Aika söpö este :DD
♥ love ya







 


 Mentii sit yös kuitenki sinne Hannul, vaik aluks piti jäädä mökil. Otettii Miina mukaa & suunnistettii kohti Karttulaa ! (: Illal sit menin melkee heti nukkuu, no luin & txt sii hetke, nukahin ehk yhelt (?)



Torstai

Torstailt ei oo kuvii,, imma sori :s:s Mut nii, siis torstai mut herätettii ehk puol kaheksa, ja ehtisin pukee, pesee hampaat & harjaa hiukset, ja lähettii jo mökil ajaa. Käytii matkal syömäs jossai aamupalapaikas (: noms !♥
Mökil oltii joskus  ysin jälkee, matka kestää tunni & käytii siis syömäs matkal. Siel sit säädin jtn omaa & ruvettii purkaa yht vanhaa mökkii. puol viis lähettii ajaa takaspäi, ku miina oli jätetty hannulle yksin. Käytii kaupas & hakee pitsat matkal. Oli kyl hauska matka :''D Mut ei sii mitääää (:: Illast en muista mitn ? Kai mä vaa olin ja lepäilin, ja leikkisin vissii laste kans ? (ei sil etten ite ois lapsi, mutsiis olin vanhin lapsist, ku siel oli 2v, n.5v, koht 6v, koht 8v, ja 12v )


Perjantai

Aamul oli sitä perus säätöö (;; Sit käytii hakee hepat laitumelt, oli NIIN ihanaa nähä Tapsaa pitkäst aikaa !♥ Viimeks oon sen nähny 3vuot sitte ! o;; Ikävä oli pikkusta♥ Ja tietty kukkaakin ! (:

Heti ku näin sen ponin, ni ekat ajatukset oli "eikä, mitä tolle on tehty" ja "voi pikkusta, sairaan söpö !"
Tuotiin ne sitte tonne kotii (: Pistettii Tapetti kuntoo ja menin ratsastelemaa. Kuvii ei oo ratsastuksest.
Tapetti♥
Tapetti     &       Kukka

llama !









Myöhemmi tapsa & poni pistettii siihe pihal sillee, et siit oltii rajattu alue yhel sähkölangal, mikä oli mun navan korkeudel, eikä siin ollu ees sähköö xd Kukka jätettii sinne kunno aitauksee, ku se ei pysyis sii toises.  Myöhemmi illal käytii ajoreissul kaupas, tapetti veti meit sellasel isol kärryl (: Pääsin istuu kans selkää ku tapsal ajettii (;;
an eye


Miina !superkoira♥
Kukka & Tapsa

Tapetti edustaa !

pikkunen..♥

Tykkään täst kuvast ! Kärryis otettu.
Eväät ♥
Lauantai

Kuvailin vaa heppoi :D Olin yksi siel, ku pari tyyppii lähti häihi & loput kaupungil. Käytii uimas ft. miina, ja kuvailin heppoi aika paljo (:
♥ Poni näyttää iha tapsan varsalt :D
Kimalainen :3
♥ love
<3 rakastan
Jos oisin voinu olla sun luonas kauemmin, ni oisit ehkä saanu musta luotettavan ystävän, ensimmäisen ystävän..♥

Sunnuntai

Aamul käytii heti aamu-uinnilla (: Sitte mentii pistää tapetti kuntoo. Ratsastelin sil vähäse, ravii lähinnä. Sit menin lopuks ponil, kokeilin vähä et mitä osaa, mut se rupes heti puuskuttaa, ni otin vaa siirtymiset & yhen laukannoston, ei nostanu muute helpolla ! Mut laukkas sit iha hyvi kotiipäi, mut piti myödätä paljo ohjast, nojata taakse ja nostaa käynnist. Se laukkaki oli sellast jäykkää & ravinsekast, mut otin sitä vaa muutaman askeleen. Poni kuiteski rentoutu & pyöristy kivasti, ja käyntiväistöt meni, siit tulee niin hieno, jos sille löytyy ratsastaja ! Sit kävin pakkaamas, ja oli pakko sanoo moikat..<'3

♥ Meijän aika loppu kesken.

</3 vihaan niit, ketkä sua satutti, mut nyt sun on parempi olla, kukaan ei sua enää satuta..

Kaunis pieni hevonen, sä olet ainutlaatuinen !♥
veikee ;)

<3

llamanator !

luut näkyy ):

paarmat -.-'


matkajuoma !

Liikkuvasta junasta otettu huonoilla asetuksilla !

Vähän paremmat asetukset..

Tässä vielä pari kuvaa tiistailta, paattisilta ! Indira & varsa


Fuchsia♥

noms






heippa poni

<3

Kukka♥





<33

pikku aasini♥

täydelliset !


tulee ikävä .. ♥


tuuletusta ;)


:33








aw
Lopuksi muutama fakta, kun kuitenkin kysytte: 


  • Poni on siksi tuon näköinen, että sillä on ihosairaus, jonka takia kesäisin karvat lähtevät & iho kuivuu ja lähtee kokkareina. 
  • Poni on laiha, mutta se johtuu edellisessä kodissa väärästä ruokinnasta. Silloin kun se tuli, se oli 5krt pahemman näköinen. Nyt se saa asiantuntevaa & rakastavaa hoitoa, ja siitä tulee varmasti hieno !
  • Ponilla ei ole riimua, koska se hajoitti omansa, ja sille ei ole vielä saatu uutta mistään. ns. Kaulapannasta ei tarvitse valittaa, siitä ei ole haittaa ponille. 
  • Ronja ei ole enää tuolla. Se myytiin pois. Enempää en halua / saa kertoa.

  • Lisää kuvia tulossa ! ;)


3 kommenttia:

  1. Oi kiva postaus! (: ketä muuten normaalisti liikuttaa noit hevosii? ei näytä nimittäin miltää gp muskelihepoilt :D mut vähä siistii et saat käydä tuol, jos voisit käydä useemmin nii ne ehkä vois oppii jotai ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukka on raviheppa, ennen rikko laukalle helposti, mut sil oli puol vuot lomaa ja nyt on ruvennu menee paljo paremmin! Tapetti on ex-ravuri, 13v, ei ollu mikn hyvä, mut pikkukisoist pari voittoo ja iha kivasti tullu rahaa. Toi poni on sit tapetin seurana vaa aina ku kukka on kisois. Noit ei oikeestaan liikuteta, no, tapetilla ajetaan n.2krt viikossa, ja kukka nyt on ravuri..:D Mut poni saa tyytyä vaan laitumella & pihatossa oloon. Ne on pihatossa aina, yötkin, ja joskus hannu vähän irtojuoksuttaa niit siel (:::

      Poista
    2. aa oke eli seuraheppoja vaa (:

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥