sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kuukauden kissapostaus #1

Dodii, eka kattipostaus, jeeee ! xd

Voisin kai eka vähä esitellä mun kahta kissaa..

nimi:Poju
lempinimet:Läski, Paksu, Pallero, Mustamies
ikä:16-17 ?
rotu:maatiaiskissa xd
Kaikki mun kaverit rakastuu pojuun, se painaa n.10kg (kissojen normipaino n.4-5kg), on suloinen ja läski lyllertäjä. Se ei tekis pahaa kärpäsellekkään ! Pojun lempipuuhaa on syöminen, nukkuminen ja rapsuteltavana oleminen :3 Se leikkii tosi harvoin, koska se ei jaksa :'D
Temput: Poju osaa nousta käskystä "orava-asentoon", istua (silloin kun sitä huvittaa totella), sekä kiivetä keittiöjakkaraa pitkin :3 Oon kissakouluttaja ;) 



? :D

sori huono kuva :s

nimi:Blondi
lempinimet: Neiti, prinsessa, laiheliini (äiti käyttää), muru
ikä:16-17?
rotu:maatiais :D
Blondi on herkempi ja ujompi tapaus kuin poju. Blondi on hellyydenkipeä prinsessa, joka suuttuu, jos sitä ei kohdella prinsessan arvon mukaan. Jos vieraat menevät vain silittämään blondia, niin se on blondin mielestä hävytöntä. Blondi tykkää leikkiä, ja leikkiikin usein !
Temput: keittiöjakkaraa pitkin kiipeäminen. Se ei oikein tykkää opetella uusia temppuja ;)

sori laatu :s

Blondi rakastaa koreja, varsinkin äidin lankakoreja !:D

molemmat♥



Blondi & ent. naapurinkissa (;

miauw :3

Blondi on ollu aika tuhma nytte, huutaa ja pissaileekin jopa välillä lattialle. Ollaan ostettu 3eri kuivaruokaa, ja vihdoin kelpaa, ainakin se niitä syö vähän. Purkkiruoka menee kuitenkin, pitäs varata aika eläinlääkäriltä, koska sillä on varmaan hammaskiveä, vaikka ei me nähdä ku yritetään kattoa..

Eilen väkersin tylsyyksissäni kissoille namulelun. Annoin eka pojulle, ja se söi melkein kaiken :'D Blondikin kiinnostui siitä vähäsen. Kokeilin myös, syökö blondi kananugetteja, alas meni ! Illalla söin banaania, blondi hyppäs viereen ja alko nuolla banskua :'D No annoin sille palasia, ja hyvin söi ! Poju ei ihme kyllä syönyt o: Yleesnsä se syö lähes kaikkea !

pilaan tän kuvan

aika säälittävän näköne toi lelu :D:D


o.o NAMIA
























tollane xd se tyhjeni XD

tässä teille pitkästä aikaa muutama video ! Älkää järkyttykö äänistä :'D


2 kommenttia:

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥