tiistai 5. helmikuuta 2013

estetunti








Meillä oli eilen, maanantaina estetunti. Menin lakulla (varmaan todella vaikeaa arvata!). Alkuverkoissa teimme paljon ympyröitä ja voltteja sekä väistöjä. Väistöissä laku sanoi "en jaksa eneneneenen ! " ja puski vain sisälle, eikä väistänyt kunnolla. Saatiin lopulta molempiin suuntiin hyvät väistöt ja aloimme laukkailemaan.  laukkasimme kaikki ihan samaan aikaan niin, että pitkilläsivuilla pienet ravipätkät ja sitten taas laukka ja pääty-ympyrät.
hyvä ku kehtasin julkasta tän edes.. 

menimme hetken keski-ympyrällä yksi kerrallaan kahta minikavalettia.

en päässy mukaan = vedän suusta & kamala istunta.. huhhuh
Sitten aloimme hyppäämään tehtävää:

Lisää kuvateksti
Eli ensin mentiin este, sitten voltti uralle, este jne.. Ensin puomi pysyi ihan alhaalla, n. 30cm ja keskityttiin siihen että saatiin hyvät tiet ja laukat oikein. Joka kerta esteitä nostettiin, mutta esteet pysyivät siinä 50cm paikkeilla.

Lopuksi tulimme vielä jokainen kerrallaan keskiympyrällä noita kahta estettä n. 55cm korkeina. Kaks ekaa hyppyä tuli aika lähelle ja etuilin, mutta viiminen meni tosi kivasti! Meillä oli siis oikeastaan kavalettitunti.. :)

Videoista kiitos nennalle, kuvista ellalle ja emmalle !

^alkuverkkaa, laukat

sori kun en laittanut enempää videoita,muttta ton ekankin lataamisessa meni n. 45min vaikkase on noin lyhyt..

..joten tässä anteeksipyynnöksi viimeviikkoinen, julkaisematon kuva vilmasta! 

1 kommentti:

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥