maanantai 18. helmikuuta 2013

laukanvaihtoja ja pohkeenväistöjä

Tänään meillä oli pitkästä aikaa tasainen tunti. Tunnin aiheena oli laukanvaihdot puomilla.

Alkuverkan teimme niin, että ravissa pääty-ympyrät, joihin sisältyi hyvä asetus ja 4käyntisiirtymistä. Pitkillesivuille teimme väistöt.

Laku meni ihan kivasti, välillä se kulki ihan nätistikkin ja tuli hyviä pätkiä. Pohkeenväistöt eivät oikein sujuneet, mutta paremmin kuin kaksi viikkoa sitten! (:

Laukkaverkat otimme ympyröillä. Laku oli ihan kiva, kaahasi välillä vähän enkä oikein osannut istua ilman satulaa.. Pari väärää laukkaakin sieltä tuli mutta saatiin nopeasti vaihdettua oikeaan, pari kertaa se jopa itse korjasi, hieno poni!

Sitten tulimme yksi kerrallaan kahdeksikkoa niin, että keskellä olevalta puomilta vaihdettiin aina laukka. En muista miten milläkin kerralla meni, mutta pääasiassa aika huonosti. Laku lähti kiihdyttelemään muutaman kerran niin paljon, että oli pakko ottaa seis. Parit hyvät vaihdot tuli, ja siihen oli hyvä lopettaa.

Loppuraveissa laku oli oikein hieno! Niistä ei ole materiaalia kun kuvaaja meni laittamaan seuraavalle tunnille itselleen heppaa valmiiksi.. (:

http://www.youtube.com/watch?v=507G4bJVfpY

^linkki videoon tunnista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥