torstai 14. helmikuuta 2013

Happy valentine's day ! ♥

hyvää ystävänpäivää kaikille ! ♥

Meillä oli maanantaina jumppasarjatunti. Verkkasimme ympyröillä ja puomeilla sekä ravissa että laukassa. Ravissa laku oli tosi kiva, muuttu pehmeeksi suusta ja alkoi myötäämään. Laukassa se kaahasi ja kerran lähti käsistä ihan kunnolla. Puomit mentiin välillä mahavaralla ja välillä nätisti.

Jumppasarjalla se hivuttautui paljon uralle, mutta kunnon ulkopohkeella sain sen lopettamaan sen. Hyppäsin kerran myös ilman käsiä. Korkein este oli max. n. 50cm ?, ja meillä oli esteet näin: kavaletti, 2askelta, kavaletti, kavaletti, 1 askel, 50cm este ja kavaletti.

vähän hölmö kuva, mutta toi oli meidän korkein este.. 




Lisää kuvateksti

tässä vielä kuva tallin laskiaisriehasta joka oli viime sunnuntaina , joku on vähän sulonen ♥

7 kommenttia:

  1. Tuutko perjantaina tallille koulusta? Mihi aikaa oot suunnillee tallil? Kamera siis kassissa katsomossa ja vastaa mun blogii :D

    VastaaPoista
  2. kauhee oot pitkä poni paralle :'( (siis karvaselle ruskeelle)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä usko et poni tosta kärsii kun se kerran oli laskiaisrieha eikä mikää tunti eikä se kuole siitä jos joku vähän pidempi menee sillä joskus :)

      Poista
    2. Tuolla käveltiin n. 5kierrosta maneesia ympäri, ja prinssillä menevät lapset ovat muutenkin sen verran aloittelijoita, että siellä on hyvä käydä jonkun pidemmän ja "osaavamman" selässä välillä, joka saa ponin myös liikkumaan. Ja nyt tosiaan oli kysymys parista käyntikierroksesta maneesissa, ja muutenkin saisin lihoa n. 10kiloa ja sitten rupeisin olemaan vasta ponille liian painava.

      Poista
    3. Moi!
      Kiva et pääset joskus viel Prinssin selkään.
      Mun blogissa ois arvonta.
      Taru

      Poista
  3. Ootko tänä vuon menos Kuusikorpee, jos joo nii mille leirille?:D Mä meen seiskalle

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥