lauantai 23. helmikuuta 2013

tekee mieli kirjottaa mut ei oo oikein asiaa

Joo tekee siis mieli päivitellä blogia, ettei tämä ihan kuole.. Kerronpa vaikka ensiviikon suunnitelmat!

Maanantaina pitkästä aikaa kouluun. Koulu alkaa liikunnalla ja sulkapallolla. Koulu alkaa klo 9 ja loppuu klo 14.50. Kotona olen n. 15.25, tallille lähden n. klo 16.05. Ratsastan klo 17-18, jonka jälkeen hoidan lakun luultavasti pois, ja harjaan prinssin. Lähden tallilta seitsemän jälkeen, kotona katson salkkarit, syön ja käyn suihkussa, sekä ehkä koneella.

Tiistaina menen ehkä mammalle yöksi, muita suunnitelmia ei oikein ole.

Keskiviikko on myös ihan auki.

Torstaina menen kuvaamaan neljän tuntilaisia. Pääsen koulusta klo 14, jonka jälkeen menen bussilla kotiin, vaihdan vaatteet, syön ja lähden luultavasti 15.10 tai 15.30 bussilla tallille, tai sitten kävelen.

Perjantaina en tiedä mitä teen, mutta nukkumaan yritän mennä aikaisin, koska..

Lauantaina mulla ja Veeralla on hevoskerhoohjaajakoulutus! Se järjestetään Kaarinassa, ja se kestää klo 9-17, aika pitkä päivä siis tulossa, lähdemme jo varmaan kahdeksan jälkeen (jos tulee perillelöytämisongelmia ;)) ja kotona olemme ehkä n. klo 17.30 aikaisintaan.

Sunnuntaina onkin tallin vuoro (:

Katsotaan jos maanantaina sais VIHDOIN aloitettua sen 7days with me, riippuu kamerasta kun se on rikki.. Miten mä aina onnistun?

S Bar Ps Lady Diana (jos muistin nimen oikein)

Prince Harry ja Metsäkylän Spotty Devil

Monsterious

Bourgeois kesällä

7 kommenttia:

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥