perjantai 20. huhtikuuta 2012

Hennan tekemä ihana video & Rikulla koulua


http://www.youtube.com/watch?v=in0NzjhRsjI&feature=g-u-u&context=G247580eFUAAAAAAAEAA

Toi video on edelliseltä estetunnilta (: Matskut (c) Nenna, video (c) Henna (:

Eilen mun ois pitäny mennä lakulla, mut mut oltiin siirretty julitalle. Sain ONNEKS vaihdettua rikuun !

Karsinassa riku oli omituinen, ei oma seurallinen itsensä. Lopussa se kuitenkin tunki päätä syliin :3

Aluks mentiin pitkin ohjin käyntiä. Sit otettiin ohjat käteen, ja alettiin tekemään jokaisen sivun keskelle voltti. Jokaisen voltin jälkeen piti uralla tehdä pysähdys mahdollisimman pienillä avuilla. Riku pysähtyi & lähti liikkeelle todella nopeasti ! (:

ei siis kierretty koko kenttää, oranssit on tötsiä, minkä edestä piti mennä. Voltit on aika hassun näkösiä :D:D


Siirrettiin hevoset raviin. Samaa tehtävää, mutta voltin loppuosassa piti istua harjoitusraviin, ja uralla siirtää käyntiin, kun mahtui. Pari askelta käyntiä, ja mahdollisimman pienin avuin takaisin raviin (:

Vaihdettiin suuntaa ja mentiin käyntitehtävää. Tähän suuntaan riku puski joko sisälle tai ulos voltilla. Lopuksi löytyi se kultainen keskitie, ja jatkettiin tehtävää, taas ravissa (: Ravissa riku oli parempi.

Mentiin välikäynnit pidemmin ohjin.

 Laukattiin ensin oikeaan kierrokseen.  Piti jossain vaiheessa pitkääsivua (sitä millä on portti) nostaa laukka, ja tehdä laukkavoltti tarhojen puoleiselle lyhyellesivulle. Ekalla kerralla riku pomppas jotenkin ihmeellisesti eteenpäin ja pukitti :D Mulla lähti jalustimet, mut jatkoin matkaa ilman jalustimia ;) Riku kiihdytti, ja pyörin hetken voltilla, että sain sen raviin. Kalastin jalustimet takaisin, ja laukkasin jonon perään (:

Toisella ja kolmannella kerralla riku meni taas kovaa. Se ei kuunnellut pidätteitä ollenkaan. Saatiin kolmannella tai neljännellä kerralla hyvä ja rauhallinen laukkapätkä, ja vaihdettiin suuntaa.

Toiseen suuntaan riku teki samaa. Muutaman kerran jouduin kunnolla kiskasemaan, kun ei muuten totellut. Aitaa päin ei viittiny mennä, riku ois joko törmänny, tai ylittäny hypätä yli.. :D Tai tuskin, mut joo kuitenkin, se ois ollu aika vaarallista. Siinä sitten yritin saada sitä laukasta raviin. Lopuks jouduin tekee niin pienen voltin, et sen oli pakko siirtyy ravin kautta käyntiin.

Loppuravit muut sai mennä pitkin ohjin uraa pitkin rennosti, kun mä ja riku taisteltiin voltilla. Riku vaan yritti nostaa laukkaa. Lopulta se ymmärsi ja siirsin käyntiin (:

Kuvia on, mut usbi on hävinnyt.. D: Joten lisäilen niitä kun sen usbin saan ! (:

3 kommenttia:

  1. haha nauroin tota kalastin jalustimet -kohtaa :DD mut joo teilläki näytti hevoset keräävän vähä kierroksii ulkona menemisest ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, tunnilla oli riku, milla, viki, teemu, vili, vilma ja rölli. Rölli ja teemu oli ekaa kertaa. Riku on ollu jo monta kertaa kentällä omistajansa kanssa, ja maanantaina tunnilla. Maanantaina se oli kokeneemmallakin ratsastajalla kuulemma ollut samanlainen :D

      Poista
    2. eiks riku ookkaa ratsastuskoulun? :o kuka sen omistaa?

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥