torstai 12. huhtikuuta 2012

♥ Riku

Mojj (: Meil oli tänää sitä yrityskylää. Siel oli iha kivaa mut joutusin tekee kahe ihmise työt.. (: Olin siis henkilöstöpäälikkö (:

http://www.yrityskyla.fi/

Menin sit tallil ja hoidettii riku Nennan kaa (: Menin kantaa estei & haettii ponit.

Ku käveltii pitkin ohjin ni rikul oli joku ihmeen turbomoottori :D Ku sisäpohkeella yritin saada sitä kulmiin, se lähti ravaamaan :D

Ruvettiin ottamaan ohjia tuntumalle ja tulemaan puomeja.



 Anteeks ku tähän tuli näin pitkä väli :s Muttasiis, tultiin eka tota punasella merkattua molempiin suuntiin käynnissä ja ravissa. Sit nostettiin toi ykkönen ristikoks (30cm ?) ja tultiin oikeessa kierroksessa niitä laukassa.

Tultiin sitten kai koko rata ? Eli ekaks ykkönen & kakkonen, molemmat ristikkoina vasempaan kierrokseen. Hyvin päätyyn, ja keskellä maneesia oli portti. Se ei ollu noin suorassa, se oli vähän vinossa. Esteen päällä laukka vaihtui, ja mentiin okserille.

Ykkönen ja kakkonen meni hyvin, mitä riku nyt vähän kiihdytteli ;) Kolmoselle tultiin vähän kovaa, ja sain oikeesti pidättää. Kolmosen jälkeen en johtanut tarpeeksi, ja riku jatkoi väärässä laukassa. Otin raviin ja vaihdoin laukan. Okserille tultiin hyvin (:

Tulin kaks vikaa estettä uudelleen. Nyt johdin kunnolla ja riku laskeutui oikeassa laukassa ! (:

Mentiin loppuravit, riku taas juoksi ja jouduin pysäyttämään sen pari kertaa ihan kunnolla.

Talutin prinssiä vielä seuraavalla tunnilla (:

Ens kerralla mulla on vissiin laku (:

2 kommenttia:

  1. Mite pinkki es poni liittyy tähä? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oot nii ärsyttävä :D:D:D "kiinnostuksen kivivyöry"

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥