maanantai 25. kesäkuuta 2012

Haaste

Kopioin blogista Voitto Kotiin tällasen haasteen (:

Kysymykset: 

1. Yksi asia mitä haluat kaikista eniten juuri tällä hetkellä? Miksi?
Että on 7.7. :D 8.7 alkaa leiri , ja haluun ruveta jo pakkaamaan leirille. 
Sukka viimevuoden leirillä ♥

2. Mikä hevosesivarusteistasi on ihan turha? Miksi olet ostanut sen?
Hmm, mulla ei taida olla oikeestaan yhtään turhaa heppavarustetta. Kannuksiani en paljoa käytä, joten ne ovat ehkä ne "turhimmat". Kannukset sain synttärilahjaksi, koska koulukisoissa on kannuspakko. Nyt en ole kuitenkaan päässyt kisaamaan.. 

3. Kerro viimeisestä tippumisestasi, onko kuvia tai videota?
Viimeisin tippuminen oli viime tiistaina, prinssiltä. Nostin laukkaa, prinssi ei nostanut, joten napautin raipalla. Prinssi protestoi pukittaen ja vetäen pään alas. Satulaa ei ollut, joten tulin mukkelismakkelis alas :D No nousin heti ylös ja hyppäsin selkään, poni meinas saada mut heti uudelleen alas. :D Kuvia ja videoita ei ole ): 

4. Suosikki valokuvasi sinusta ja jostakin hevosesta. Muista mainita copyt!
Todella vaikeaa valita vain yhtä, joten tässä muutama: (klikkaamalla saa kuvan isommaksi !)
Prinssin ja mun enkka ratsukkona, 57cm♥ (c) Eveliina

Monsterilla maastossa, tykkään hirveesti tästä kuvasta ! (c) Tiia

Kossu menee niiin nätisti tässä ! (c) Eveliina
Prinssi & minä. (c) Tiia





 Niitä kuvia on PAAAALJON lisääkin, noi nyt vaan löyty ekana (:
5. Ketä ratsastajaa ihailet? Miksi?
Tykkään Piia Pantsun tavasta käsitellä hevosia. Oon nähnyt monta kertaa Piia Pantsun videon, ja se on niin superhyvä ratsastamaan ! Ois ihanaa olla joskus yhtä taitava. 

6. Millä kriteereillä valitset blogit joita luet? Mainitse joku blogi joka täyttää kriteerit.
Blogissa täytyy olla kiva ulkoasu. Lisäksi siellä on oltava kuvia mahdollisimman usein, ei nyt ihan joka postauksessa oo pakollista.. Blogitekstien tulee olla sopivan pituisia, eikä ne saa olla tylsää saman asian jauhantaa. Kriteerit täyttävät esim. 
7. Mitä asiaa aiot seuraavaksi parantaa blogissasi?
Ulkoasua. Nyt kesällä tulee olemaan myös enemmän kuvia, koska ratsastamme enemmän kentällä kuin maneesissa (: Ulkoasu muuttuu heti, kun bannerikisa ratkeaa ! 

8. Miten suhtaudut ilkeisiin kommentteihin? Vai saatko edes sellaisia?
Saan lähes joka postaukseen. Joko poistan ne, tai vastaan niihin. Riippuu vähän, onko se suoraa haukkumista, vai vähän "ilkeämpää" neuvomisen yritystä. 

9. Kerro tallikavereistasi, onko heillä omia hevosia, miten tutustuitte, hengaatteko vapaa ajallkin jne.
Henna - Tutustuttiin viimekesänä tallilla, kun käytiin samoilla tunneilla (: Vietetään kans vapaa-ajalla paljon aikaa yhdessä, ja mennään aina samaamatkaa tallille. Hennalla on hoitoponi, Vilma (: 
Henna & Teemu
Kerttu - Kertun kanssa tutustuttiin viimekesän alussa youtuben kautta. Käytiin samalla tallilla, ja kerttukin tykkäs prinssistä vielä sillon. Kertunkanssa vietetään kyl aikaa vapaa-ajallakin, mut ei olla pitkäänaikaan ehditty :s Jommallakummalla aina jotain.. Kerttu hoitaa viliä & lakua (: 
Nenna - Nennan oon tuntenu aika vähän aikaa, kunnolla tutustuttiin netissä. Nenna on siis prinssin toinen hoitaja mun lisäks. Vietetään vapaa-ajalla aikaa toistemme kanssa satunaisesti, aina kun ehditään !:D
Kaisla - Kaislaan tutustuin kans viimekesänä, kertun kautta. Kaislan kaa en vietä aikaa vapaa-ajalla, en kyl yhtään tiiä miks :D :o  Kaisla hoitaa teemua.
Pinja - Pinjaan tutustuin kai viivin kautta ? Noo mennää syksyl samalle luokalle (: Pinja hoitaa Vilmaa, ja lisäks sil on vissiin vuokris, Kamu (: 
Iida-Mari - Iida-Marilla on oma poni, Lumi (: Sillä oon kerran ratsastanut. Tutustuin Iida-Mariin alkeiskurssin kautta, kun Iida-Mari kävi sitä, ja talutin Iida-Maria siellä (: 
Eveliina - Evellä on oma poni, Poju, jolla oon muutaman kerran ratsastanut. Poju oli ennen kotimäellä. Eveen tutustuin netissä & tallilla :D En ees muista miten & millon ? Tultiin paremmiks kavereiks ku oltii samaa aikaa leireil avustamas (: 

Eve & Poju

10. Milloin on seuraavat kisat, mitä luokkia menet ja minkälaiset tavoitteet asetata itsellesi?
Paha sanoa kun ei oo ees ponia millä kisata.. Jos riku ois täällä vielä, niin menisin sillä 50cm tai 60cm, riippuu mitä oltais tunneilla päästy hyppäämään. Prinssillä menisin varmaan 40cm, jos en olisi sille liian iso..
11. Jos sinun pitäisi valita loppuelämäksesi hevonen, kuka se olisi? Miksi ja olisiko sinun mahdollista saada se?
Prinssi tai Domino. Ehkä kuitenkin prinssi, domino rupeaa olemaan aika vanha jo.. Prinssillä en voisi ratsastaa, mutta voisin ajaa, mennä agia, tehdä pitkiä kävelylenkkejä maastossa.. Ja näillä näkymin se ei tule olemaan mahdollista.. :s


Kiitos haasteesta Tiialle (Voitto Kotiin) !  En haasta ketään, sillä kaikilla on jo tämä :D Taisiis, kaikki ovat tämän jo tehneet, ainakin melkein ;)

psps iltaan asti mahdollisuus tehdä bannereita ! Kaikkia kuvia sai blogistani käyttää, pakollista vain joku prinssin kuva. Tekstipakko marisa's life. Oman blogin linkin voi laittaa johonkin PIENELLÄ. Kesäiset värit. 

KAIKKI KETKÄ OVAT TEHNEET BANNERIN, LINKKAATTEKOS SEN MULLE TÄHÄN POSTAUKSEEN, VAIKKA OLISITTE SEN JO AIKAISEMMIN LINKANNEET ?! kiitoos , eipä ainakaan yksikään banneri unohdu !

Ja viivi s: Et oo viel lähettäny mulle sun tekemää banneria (:

2 kommenttia:

  1. http://aijaa.com/0052310346060


    Uudestaan se olis siis tässä :D

    VastaaPoista
  2. argh onks mun pakko ruveta säätää, kyl sä ne tuolt löydät?!? :D

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥