torstai 14. kesäkuuta 2012

Oli tnä kyl tosi kiva tunti & päevä :D:D:D Leiril leiriläiset hyppäs & meni agii. Sit leirin jälkee kävin koton syömäs & tulin tallil. Harjasin prinssin pitkäst aikaa kunnol käytäväl. Irrotin irtokarvaa varmaa vartin, ja harjasin muute jtn vartin. Selvitin sen harjan, häntää en ehtiny kunnol. Putsasin kans silmät, sieraimet & hännänalusen (:: Sit menin pistää irmaa, vähä kiire tuli mut soo whaat ?! (;;

Alkukäynneis sain käskee irmaa jopa eteenpäi. Aluks se vähä kyttäs estevarastoo, koska siel oli se pressu, mikä vähä heilus. Omg, se varmaa syö hevoset !


Otettii ohjat kätee ja ruvettii keventelee. Tehtii molempii päätyihi pääty-ympyrät. Vasempaa kierroksee irma asettu & taipu tosi hyvi, kulki tosi nätisti ja rentona. Vaihettii suuntaa, ja se suunta on mullekki huonompi. No nii on irmallekki, ja siihe suuntaa meni kaikki iha huonosti. Joutusin käyttää tosi vahvaa sisäpohjet asettaes, ja irma ei muutenkaa oikee kuunnellu, juoksi vaa alta pois ja kulki iha pitkänä..

Käveltii hetki & ruvettii laukkaamaa oikeesee kierroksee(huonompi suunta). Sielt ovikulmast laukka, laukas pääty-ympyrä & peilil ravii, muut ravas toises pääs ympyräl. Irma nosti laukan kivasti, ja en muistanukkaa kui kiva laukka sil on ! Sit ku piti hakee asetust, ni kaikki meni taas iha perseellee. Tultii pari kertaa ja tuntu  et irma vaa juoksi. Saatii yks hyvä ympyrä, ja vaihettii suuntaa.

Toisee suuntaa irmal oli vauhti pääl ,mut kyl se siit sit rauhottu ja rentoutu. Nyt saatii hyvät asetukset, enkä nojannu liikaa eteen, Iida sanos et laukat vasempaa kierroksee meni todella todella hyvin !(:

Käveltii hetki & laukattii viel kerran sillee, et tehtii pääty-ympyrä käynnis, siel keskel kenttää käynnist laukka ja S:sässä piti ottaa raviin. Tä meni tosi hyvin & irma oli rento.

Ravattii loppuravit kahdeksikolla. Irma juoksi aluks, mut sit ku se liikku rentona ni annoin sen venyyttää kaulaa (:

Irma oli super ! Kuvii tulee myöhemmin ..(:

Lopuks sekoiltii viel tallis ...:''D


JOKASELLE PASKAA KESÄÄ♥

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi, hyvää ja sujuvaa tekstii, liityin lukemaa. Tää on nii kiva ku kertoo paljon hevosist mut sit myös susta ja siitä mitä sä oot tehny ;3 Ja jos sua kiinnostaa käydä kattoo mun lifestyle blogi joka on aika alussa ja kaipais lukijoita, ni käy kattoo www.end-of-therainbow.blogspot.com :>

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Osalistuit mun blogissa oleeseen arvontaan voitit sen yllätys palkinnon sä saat valita baneerin mun blogiin ja tausta värin.

    Laitan baaneeri kuvat sulle sähköpostiin joista saat valita baneerin ja laita taustan väri joka olis hyvä siihen. Niin mun blogiin komenteihin ja sähköpostiin et oot nähny ne vaihtoehdot eli saanu ne kuvat.

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥