keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Avustajien leirikaste

Nonii, tänää leiriläiset sit kosti meille :D:D Ekaks meijät lukittii karsinaa, mis me suunniteltiin pakoo ja yritettii piiloutuu :D Ei onnistunu xd.. Sit meni Iida-Mari & Eve , ja me jäätii venaa. Sit mä & Henna mentii. Meijän jalat sidottii yhtee, siis mun oikee & hennan vasen jalka. Sit meijät talutettiin maneesiin, missä meitä mm. suihkutettiin vedellä, käskettiin ryömimään, hyppimään & ettimään turvemössöstä mitta. Noo, ei siinä mitään, leiriläiset sai hyvät naurut :'D Se vast oliki hauskan näköstä ku Nenna, Siru & Tiia meni :D:D Siru oli lyhimpänä keskellä, & sillä oli sidottu molemmat jalat (x Ne kaatuki muutaman kerran !

Tänää sit pistettii Evel & Pojul estei, piti eka tehä rata mut laitettiinki vaa 3estet, portti & sarja. Sarjan eka osa oli pysty, ja tokan osan oli tarkotus olla okseri, mut ei päästy siihe asti. Poju ei oikee hypänny & Eve tippus silt ekaa kertaa IKINÄ. Mä & Henna mentii puokkii loppuverkat & muutamat laukannostot, ku Eve halus alas seläst, sen käsi sattus ja sil meni hermot.

2 kommenttia:

  1. Mun lento oli varmaan tosi komee;)

    VastaaPoista
  2. http://ssummerheart.blogspot.fi/2012/06/haaste.html

    haastoin sut (:

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥