perjantai 13. joulukuuta 2013

LUUKKU 13 - "inhokkihevoset"

Pidän todella monenlaisista hevosista, ja aina jos joku kysyy multa mielipidettä jostain hevosesta, joku kavereistani (yleensä Henna) huutaakin että "älä kuuntele Marisaa, se tykkää kaikista hevosista!" Mulla on kuitenkin muutama "inhokkihevonen", sellaisia, joiden kanssa en tule ollenkaan toimeen. Älkää ottako näitä henkilökohtaisesti, jos itse pidätte näistä hevosista.

Rölli.

En tiedä mikä röllissä on, kun en siitä tykkää, mutta emme tule vain yhtään toimeen. Rölli on kuitenkin kiva ratsastaa eikä ole mikään tyhmä, jumittava ja osaamaton poni. 
n. 2vuotta vanha kuva ;)

Nekku.
Nekulla tykkään mennä silloin tällöin, mutta edelliseltä tunnilta sen kanssa jäi kaikkea muuta kuin hyvä fiilis. Se on kunnon suokkijyrä, mutta mielestäni vähän väärällä tavalla..;)
kesällä
 Teemu.
Teemulla tykkään tosi paljon kyllä tuuppailla, mutta esteillä sillä en kovin paljoa tykkää mennä, koska sillä täytyy olla niin kannustava ratsastaja selässä, muuten se kieltää kun esteet nousevat vähänkin isommiksi. 
kesällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥