sunnuntai 8. joulukuuta 2013

LUUKKU 8 - Talvimaastossa

Oltiin eilen maastoilemassa, kiitos kuvaajalle (Venla) sekä muulle seuralle (Oona ja Ella) hyvästä matkaseurasta :)!



http://youtu.be/UK_KKeLfBQk

2 kommenttia:

  1. mitä oon sun blogiasi seuraillu ja kuvias ja videoitas kattonut, naputtelet koko aika sun pohkeilla hevosten kylkiä, varsinkin käynnissä ja ravissa. en tiiä miten teille on opetettu, mut meijän ponit ainaki turtuisi pohkeille jos tolleen naputtelisi. tietty aina välillä saa antaa pohkeita et se askellaji ylläpityy, tai jos on lisäämässä tms, mut jos melkeen joka askeleella? ja sun katse on kanssa siellä hevosen niskassa koko ajan. mulla oli itseasiassa sama ongelma viel pari vuotta sitten, mut sain sen kitkettyä pois kun opettaja huomautteli siitä. :D teillä ei vissiin ope sano siitä mitää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no meijän ope on kyllä tosi pikkutarkka ja oon monien eri opettajien tunneilla käynyt, eikä kukaan oo sanonut mulle tosta pohkeella naputtelusta, enkä oo itsekkään sitä huomannut, että se varmaan vaan näyttää siltä :) katseen kanssa mulla on ongelmia, se on ihan totta :D!

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥