perjantai 20. joulukuuta 2013

LUUKKU 20 - Kuvia maanantailta ja päätöksiä








Metsäkylän hinnat nousevat. Mulla ei ole siellä enää hevosta, jolla oikeesti tykkään treenata. En opi siellä enää, kehitys junnaa paikallaan, ja ratsastukseni on alkanut mennä jopa huonompaan suuntaan, vaikka ratsastan itsenäisesti todella vähän ja käyn tunnilla kerran viikossa. On tullut aika tallin vaihdolle. Minulla on metsäkylässä vakiotunti kuitenkin 31.7. asti, joten siellä käyn vielä siihen saakka. En tiedä mitä tekisin, artukaisiin siirtyminen kuulostaa hyvältä, mutta se tarkoittaisi sitä, että minun pitäisi erota Turun Urheiluratsastajista ja vaihtaa Turun Ratsastajiin. Se tarkottaisi sitä, etten voisi jatkaa prinssin, lakun ja vadelman hoitamista. En vain pysty lopettamaan niiden hoitamista. En. Vain. Pysty. Lisäksi minun on pakko olla seuran jäsen ainakin tämän vuoden, koska olen johtokunnassa. Artukaisten hinnat ovat kuitenkin liian kalliita meille, jos en ole TR: jäsen. Yksi vaihtoehto on tietysti vuokraponi, mutta sellaiset ovat todella harvassa, minne pääsee bussilla, tai sitten ne ovat jotain puskaponeja maastoiluun tai kouluhirmuja vähintään heA tasoiselle ratsastajalle. Harrastusta en halua todellakaan kokonaan lopettaa, pää ei kestäisi.. Tarvitsen viikottaisen hevosen selässä istumisen, että jaksan kaikkea p**kaa mitä mulle tapahtuu. Hevoset ovat syy, miksi jaksan, ja ne auttavat kestämään kaikkea pahaa mitä mulle ja läheisilleni tapahtuu. Miksi kaikki on aina vain rahasta kiinni?
en vain pysty luopumaan tärkeimmästä asiasta mun elämässä. Ikinä. 


tätä harrastusta rakastan, sen takia uhraan koko elämäni. Se ei ole turvallinen harrastus, vaan yksi maailman vaarallisimmista, mutta teen sitä siksi, että rakastan sitä. Rakastan sitä tunnetta, kun saan 500kg hevosen kuuntelemaan minua. Rakastan sitä tunnetta, kun rakastamani poni alkaa vihdoin luottaa. Rakastan sitä tunnetta, kun saan paikan osumaan täydellisesti ja täydellisen hypyn. Rakastan maastossa täysillä laukkaamista. Rakastan näitä eläimiä ja tätä harrastusta, enkä halua ikinä lopettaa ratsastusta. Se on vain niin pirun kallista. 


18 kommenttia:

  1. Voi ei! :( Kuulostaa kauheelta. Ootko kattonut keiramon tallia? Kävin siellä muinoin hetken aikaa, ja jäi ihan älyttömän hyvät muistot ja opin älyttömästi! :) Toivottavasti pääset nyt johonkin suuntaan tästä tilanteesta! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia tsempeistä! :) Sekin on käynyt mielessä, mutta sinne ei ilmeisesti pääse bussilla :( Jos olen väärässä, niin korjaathan luuloni oikeaksi :D ?

      Poista
  2. Korjaan luulosi oikeaksi! :) Itse menin monillakin busseilla turun keskustasta keiramoon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ookei, millä busseilla sinne pääsee ja kuinka kauas menevät tallista :)?

      Poista
  3. Muakin ärsyttää ihan sikana että kaikki on aina rahasta kiinni, ja kaikki on niin pirun kallista !! Aarrgghh :(!

    VastaaPoista
  4. Apua, nyt en millään muista, että mitä busseja käytin! :( Keiramossa siis todellakin opin ihan älyttömästi ja sain paljon ihania muistoja sieltä! Ja nuo knastrubin hevoset on tosi taitavia ja energisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla menis ihan kodin läheltä 11 ja 110, ettei tarvisi kaupungilla vaihtaa, ilmeisesti ainakin noi menee sinne päin tai jotain..:) Kiva juttu, voisin käydä joku kerta irtotunnilla kokeilemassa! :)

      Poista
  5. Tuli mieleen että, etkö voi jatkaa hoitamista vaikka et kävisi tunneilla? Ja nyt täytyy kyllä sanoa että joskus niistä hoitsuistaan, on päästettävä irti. Vaikka yhtä helvet..iä se on, tiedän tunteen menetettyä kaksi niin tårkeää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no siis kun hoitamiseen vaaditaan turun urheiluratsastajat - jäsenyys ja jos aloittaisin artukaisissa, mun pitäis siirtyä turun ratsastajiin..

      Poista
    2. Kahdessa seurassa voi olla samaan aikaan jäsenenä, silloin vain valitaan "edustusseura", joka merkitään seuraksi kilpaillessa. :) Kunhan siis maksat molempien seurojen jäsenmaksun, voit ratsastaa seuran jäsenhintaan Artukaisissa ja myös jatkaa hoitamista Metsäkylässä.

      Poista
  6. Marissa <3 jos lähdet pois mulla tulee ihan kauhee ikävä sua =(

    VastaaPoista
  7. vähän liianki tuttu tunne kun kaikki on aina rahasta kiinni... :/ jos siirryt tunneille artukaisiin niin ei sun oo sen myötä mitenkään pakko vaihtaa kans seuraa samalla, tai tunnit on tietty jäsenille sit halvemmat et sen puolest ehkä järkevämpää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä kun äiti ei suostu maksamaan kymppikortista sitä 320e.. :(

      Poista
  8. Artukaisissakin taitaa jäsenmaksu olla 50e ja TUR:rilla 48e, jos oikein oon ymmärtäny.. Ja aina voit olla TURrin jäsen vaikka ratsastaakin Artukaisissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei se jäsenmaksu ookkaan se juttu, ja muuten tottakai olisinkin TURrin jäsen edelleen vaikka tallia vaihtaisin, mutta kun ne artukaisten hinnat ovat siinä tapauksessa niin kalliit, jos ei ole TR jäsen..

      Poista
    2. Eihän nuo metsäkylän hinnoista eroa oikein, paitsi että ovat hiukan halvemmat? Alvalla on varmaan halvemmat hinnat veikkaisin ainakin jos täältä päin etsii tallia.(:

      Poista
    3. Niin siis mutta meillä ei oo mahdollisuutta maksaa noin isoa summaa kerralla.. Ja alvalla oon kans aatellut käydä kokeilemassa, mutta pari vuotta sitten kun viimeksi kävin, niin ei ollu mun makuun se paikka, enkä tiedä pääseekö busseilla ees.. :s

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥