tiistai 17. joulukuuta 2013

LUUKKU 17 - Esteitä Vilmalla !

Eilen pääsin hyppäämään ensimmäistä kertaa vilmalla kunnolla! Oli kyllä outoa istua jonkun muun selässä esteillä kuin Millan..

Alkuverkat menimme pitkän kaavan mukaan, ensin käynnissä käännettiin puomille, jolta jatkettiin vuorotellen molempiin suuntiin ja tehtiin ravissa päätyyn ympyrä. Vilma oli vähän hidas pohkeelle, mutta kun sain raipan käteen niin johan reipastui! Tulimme samaa myös ravissa, minkä jälkeen kävelimme pitkin ohjin.

Laukkaverkan teimme niin, että käänsimme puomille, minkä jälkeen nostimme laukan ja laukkasimme puomin yli, joka oli uralla. Päätyyn sai tehdä raviympyrän, jos oli hallintaongelmia, ja tein melkein joka kerta sen, kun Vilmalla oli "vähän" energiaa!

Tulimme aluksi n. 30-40cm radan, minkä jälkeen esteet nousivat ehkä 60cm korkeiksi. Hypyt onnistuivat ihan ok, paikat olivat mulla vähän hukassa, ja olin lähdössä hyppyyn aina välillä askeleen ennen kuin vilma, kun olen tottunut siihen että milla ponnistaa 5m ennen estettä..;) Olin heppaan tosi tyytyväinen, kuski mokaili ihan liikaa, mutta ehkä annan ne itselleni anteeksi, kun en kerran ollut hypännyt puoleenvuoteen kenelläkään muulla kuin millalla..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥