lauantai 14. joulukuuta 2013

LUUKKU 14: Hevoset joista pidän

Eilen kerroin hevosista, joista en oikein pidä, nyt on niiden vuoro, joista pidän!


r. Värrin Vilpertti "Vili" 
New Forest 
s.8.6.1994
e. Nutmeg of Pinthorns
i. Silverlea Snowstorm

Ennen en tykännyt vilistä yhtään kun se vain jumitti, mutta laukassa lähti täysiä. Oikeasti vili on osaava, reipas, mukava ja kiltti ruuna, joka ei oikein mitään pelkää. Nyt maastoilen vilin kanssa pari kertaa viikossa, tänään mennään ilmeisesti maneesiin työskentelemään hetkeksi käynnissä :) Vili on yksi ehdottomista suosikeistani koulutunneilla!


r. Monsterious "Monster, Monsu" 

Eestinponi (arvio)
s. 1994 (arvio)
Suku tuntematon. 

Monsterilla treenasin koulua joskus, ja yhdet koulukisatkin on tullut mentyä. Nyt monsterilla on kuitenkin vanhuuden vaivoja sen verran, että se on todella jäykkä, eikä niin mukava ratsastaa enää juuri tuon jäykkyyden takia. Monster on kuitenkin opettanut minulle todella paljon, ja toivon ettei se lähde metsäkylästä vielä pitkään aikaan! :)


maailman turvallisin maastoilumopo ♥ 
t. Veja II "Vilma"

Risteytys (Rotu tuntematon)
s. 2003 (arvio)
Suku tuntematon

Vilma on todella kiva hevonen niin koulu, kuin estetunneillakin! Sillä on oma moottori juuri sopivasti, ja se osaa hommansa, muttei anna mitään ilmaiseksi. Tykkään siitä todella paljon, ja hyppään sillä maanantaina pitkästä aikaa ! 


r. "Teemu "

Teemu oli edellisessäkin luukussa, mutta pidän siitä kuitenkin?! Pidän siitä siis koulutunneilla, mutta esteillä en niinkään. Koulutunneilla se on mukava, reipas ja kivan herkkä, ja sillä on mukavat askeleet. 





2 kommenttia:

  1. Mun on aivan pakko korjata tohon vilin kohtaa, että sen emä on siis tuo Nutmeg of Pinthorns, ei isä ;) On mun toisen tädin tallilta tullut molemmat.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe oho kiitti kun korjasit, ei kannattais puhua puhelimessa samalla kun postaa..:D

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥