perjantai 4. toukokuuta 2012

We're higher than motherf**ker

Hejj (: ♥ Tnää oli iha normipvä koulus (--: Eka oli ruotsii, mentii koneil,, sit bilsaa, meil oli vrm vaikein koe IKINÄ ! :s Sit oli matikkaa,, ja äänestettii luokkasormust (:

http://www.luokkasormus.fi/luokkiskuvasto_syksy_2011.pdf  valittii toi 260 :D

Eilisest.. No menin vilmal (: Ku tultii kentäl, ni vilma pelästy pyörää mikä meni kentän viereisen talon pihal. No hetken se siin sit pomppis, ja ku pääsin selkää, ni tuli pari pient ravi- & laukkapätkää ku yks pelkää tuulta :''D No kyl se siit sit rauhottu, ja ruvettii tulee kiemuraa toisel pitkälsivul & linjaa toisel. Kiemural oli 3puomii, linjal 2.

Vilma asettu kulmissa hyvin & oli aika rento. Sit yhtäkkiä se sai taas sätkyn, lähti laukkaamaan ja pukkas :D No pysyin selässä kyl (:

Tultiin ravissa samaa tehtävää molempiin suuntiin. Vilma oli reipas, sitä sai jopa vähän pidättää (: Nyt se pyörä ei enää ollut niin kamala, kun pari kertaa mentiin sen ohi röllin perässä (:

Laukattiin sillee, et kiemuran jälkeen harjotusraviin, laukka, laukassa voltti päätyyn ja linjalle. Ekan puomin yli laukassa ja puomin jälkeen heti raviin ennen seuraavaa puomia.

Sain ohjeeksi "tee laukassa paljon puolipidätteitä"

Ekalla kerralla tuli ihan hyvin.

Tokalla kerralla tein liikaa puolipidätteitä, ja vilma siirtyi voltilla raviin. Nostin uuden laukan, tein uuden voltin ja tulin linjalle. Yritin puomin jälkeen pidättää raviin, mut vilma vaan loikkas puomin yli ja kiihdytti.

Samaa se jatkoi joka kerta. Viimeisellä kerralla (oltiin vaihdettu suuntaa) Vilma pukitti, lähti kuin raketti eikä suostunut pysähtymään. Ite koitin pidättää, pysyy pystyssä, pitää kantapäät alhaalla ja saada sitä sen verran hallintaan, ettei se mene vinosti puomien yli / liian läheltä muita. Vilma juoksi varmaan 2min, jonka jälkeen se suostui siirtymään raviin, kun käänsin sen pienelle voltille.

Pyörin voltilla toisessa päässä. Tein väistöjä & keksin vilmalle kaikkea tekemistä. Lopuksi sain vielä laukata ympyrällä. Nyt vilma meni nätisti (: 

Menin loppuravit vielä varmuudeksi ympyrällä (:

Tunnista jäi ihan hyvä fiilis, koska ite pysyin pystyssä & sain pidettyä hyvin kantapäät alhaalla vaikka vilma menikin kovaa ! (:

Se muuten oikeesti meni kovaa, kun Kaisakin juoksi aidan & uran välistä karkuun :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥