keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Mihin aiot jatkaa peruskoulun jälkeen? - En tiiä vielä, kun peruskoulua vielä  3vuotta jäljellä :D Nyt näyttää siltä, et oisin ypäjälle menossa, jos pääsen.
Muutatko sillon pois kotoa? - juu, viikonloppusin käyn sitten täällä :)
Mikä olis sun haaveammatti? - Ratsastuksenopettaja, ja jos ois hyvä kielipää, ni hevosenhoitaja jossain maailmalla (: Tai sitten esteratastaja. Oma ratsastuskoulu on kans aina ollut mun haave.
Onko sulla paljon sellasia kavereita jotka ei ratsasta? - On. Koulussa on paljon sellasia kavereita.
Vietätkö paljoa aikaa kavereitten kanssa koulun ulkopuolella? - Viikoista riippuen, 1- 6kertaa / päivää viikossa.
Mikä on susta inhottavin tallihomma? - Öö, en tiiä, ei kai mikään :D
Entä mikä mukavin? - Kaikki puuhailu heppojen kanssa (: Karsinan putsaaminen on hauskaa, mut pääsen tekemään sitä vaan n. kerran puolessavuodessa..:D
Mitä mieltä olet ex-ravureista ratsuina? - No en mitään ihmeellistä mieltä ? :D Nosiis, esim. futuran kaktu on kouluttanut itse, joka on todella suuri saavutus ! Futu on hieno ja taitava hevonen, ja kaktu todella kaunis, taitava sekä iloinen ja hevosta kuunteleva ratsastaja. Tässä esimerkki niille, ketkä ovat ex- ravureita vastaan.
Kuinka paljon vietät aikaa koneella päivittäin? - Lähes joka päivä ainakin käyn koneella. Eli 15min - 7h päivässä :D Yleensä n.2h päivässä, 7h tulee oltua ehkä kerran neljässä kuukaudessa, onneksi.. Ja tuon 15min olen useamman kerran viikossa.
Millä ohjelmalla teet videosi ? -  wmw:n vanhemmalla versiolla.
Ostatko koskaan Horzelta tai Hööksiltä mitään tuotteita? - En oo varma onko mun vaaleenpunaset ridahousut hööksiltä. Muuta mulla ei taida ollakkaan horzelta tai hööksiltä.
Missä maissa olet käynyt? - Ruotsissa, virossa, norjassa, irlannissa, kyproksella, turkissa ja venäjän rajalla. (:
Matkusteleeko teidän perhe paljon? - ei ole rahaa.
Millanen auto teillä on? - Omaa ei ole, äiti lainailee harrin autoa kun tarvitsee (: Auto on joku mersu,, vanha se ainakin on :D Ja sellanen jännä lilanruskea.
Shoppailetko usein itelles vaatteita (siis ei hevosaiheisia)? - En oikeestaan, koska ei oo rahaa.. Aina ku tarviin.
Millanen tietokone sulla on? - Tä on Dell - merkkinen. Melko vanha läppäri, missä ei ole edes webbiä. Hidas ja tilttaileva, mutta pääasia että toimii. Harmittaa se, kun on vaan 2usb-paikkaa, ni ei voi käyttää hiirtä jos on 2muistitikkua koneessa kiinni. Paitsi tietty tätä toista hiirtä.
Onko teillä monta tietokonetta? - kaks, toinen on mun veljellä tällähetkellä lainassa, ja se taitaa olla rikki (?)
Keräiletkö jotain tiettyä väriä esim. prinssille tai itsellesi? - Prinssille kerään turkoosia. Itelleni en kerää mitään tiettyä väriä, mut tykkään pinkistä & turkoosista vaatteissa (:
Kirjotteletko ht.nettiin? - en kirjoittele , enkä edes siellä käy lukemassa mitään. Taino, joskus käyn lukemassa vuokraheppailmotuksia, ja haaveilen vuokrahepasta.
Kuvailetko joka päivä? - lähes joka päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥