sunnuntai 20. toukokuuta 2012

2päivän haasteet ++ kuvia maastosta, torstailta ja joltain tiistailta

Päivä 1 Kerro ensimmäisestä ratsastustunnistasi
Päivä 2 Kerro ensimmäisistä kisoistasi
Päivä 3 Kerro ensimmäisestä leiristäsi / kurssistasi
Päivä 4 Kerro viimeisimmästä leiristäsi / kurssistasi
Päivä 5 Kerro tallikavereistasi
Päivä 6 Kerro tallipukeutumisetasi
Päivä 7 Kerro tallista, millä käyt ja talleista, millä olet käynyt.
 
Päviä 6 :
 
Kesällä 
 Jos meen ratsastaa, ni pistän ridahousut & t-paidan/topin, jos on kylmä ni jonku hupparin.  Jos en mee ratsastaa, ni jos on kauhee kuuma ni pistän shortsit & t-paidan / topin, ja jos ei oo nii hirvee kuuma ni jotkut legginssit, t-paita / toppi & huppari. Sit yleensä pistän crocsit jalkaa & otan ridakengät mukaa, ku crocseil ei saa hoitaa.. 

Syksyllä 
Yleensä mul on farkut / lökärit , ja sit t-paita / toppi, huppari ja sit joku ohut takki. Tai sit pitkähihane & ohut takki. Jos on esim. kylmä tuuli, ni pistän legginssit housuje alle. Jos meen ratsastaa ni yleensä ridaan hupparil. Ja jos on kylmä ni ohuel takil & legginssit ratsastushousuje alle. Kengät on joko saappaat (jos en ratsasta) tai ratsastuskengät.

Talvella
Jos on kauheen kylmä ni pistän kahet legginssit & lökärit. Joskus jos on lähel sitä -15 astet, ni saatan pistää topparatsastushousut, ne on niin lämpimät♥ ! Sit talviratsastuskengät & villasukat / villapohjasukat (: Sit t-paita / toppi, pitkähihane, fleece ja takki. Ei tuu kylmä ;) Jos meen ratsastaa ni legginssit, topparatsastushousut, t-paita/toppi, pitkähihane, fleece ja takki. Turvaliivi sit pitää yrittää tunkee jonnekki :D Talviratsastuskengät & villasukat, toppahanskat ja kaulahuivi (: 

Keväällä
No oikeestaan samat vaatteet ku syksyllä.. Nytkin oon pitäny legginssei / lökärei / farkkui, ja sit t-paitaa/toppii & hupparii, lisäks on ollu takki mukaa. 

Päivä 7:

No käyn siis metsäkyläs niinku kaikki tietää :D Se on ratsastuskoulu, mut siel on kans kesäsi päiväleirei, ja sit siel o yksäripuoli (: Siel on maneesi & iso kenttä, ja paljo ihanii maastoja ! Ihanii kiipeilypolkui ja laukkasuorii ♥ Kaikki ihmiset on mukavii ja apuu saa (: Melko pieni talli kotimäkeen verrattuna :D Kävin siis sielläki (: Seki oli kyl kiva paikka, mut aika iso. Mettikses on vissii 23 sisäkarsinaa, 4ulkokarsinaa + parakki, siis sellane mitä pystyy siirtelee. Sisäkarsinat on vissii kaikki täynnä, mut siel on viel 2ulkokarsinaa tyhjänä. Ne ulkokarsinat on sellasii pikkuponikarsinoit. Sit siel on isot kesälaitumet hevosil (: Kotimäel oli tuntsaripuolel vrm 20karsinaa, ja yksäripuolel joku 25, lisäks siel oli viel yks pikkuponitalli "yläponitalli" mis oli joku 25 shettiskarsinaa, ja sit oli viel alapikkutalli "caprilap", ei ollu kotimäen omistukses, mut oli sielki muutama kotimäen poni (: Sit oon käyny kuusikorves, leiril, en tiiä mont karsinaa siel on.. Ja pihlavas, siel oli tallis kai joku 12karsinaa + pihatto (: Eiku oliksiel jopa 2pihattoo..? No en oo varma .. (:


:3



maasto♥♥

♥ love you


tätä parempaa ei vaa oo !♥


I do not want you never to let go, you're the best thing that has happened to me.

2 kommenttia:

  1. Millon teet sen ´bannerin?
    Ko sä ehit tekee tämmösii mut ét bannerii tai mtn muuta?

    Kiva postaus:)

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥