lauantai 12. toukokuuta 2012

Erikoispostaus: hevoset joilla olen ratsastanut osa 1

Noniin, mulla on tylsää ni aattelin tän toteuttaa kun videopostausta en nyt voi koota, koneessa ei ole tilaa -.-'

Kotimäen tallit

Pistän vaan ne, kenellä oon menny tunnilla kunnolla ! (:

r.Domino 
Dominoa hoitelinkin, niinkuin tiedättekin jo. Dominolla kehityin eniten noista hevosista, ja sillä myös ratsastin eniten (: Reipas, joskus herkkä sekä säikky, sekä esteillä kuumuva, täydellinen herrasmiesponi♥


t.Celma II "Selma"
Selma oli tosi tärkee, sillä tykkäsin mennä hirveesti. Selmakin on opettanut mulle toooosi paljon ! Selma oli luotettava, rauhallinen sekä todella kiltti poni. Se ei tehnyt koskaan mitään tyhmää ! ♥ Lisää kuvia pääset katsomaan tästä.


t.Nemela "Nekku" 
Nekku oli jossain vaiheessa yks lemppareista. Nekulla hyppäsin ekaa kertaa ja menin joskus paljon ! Ikävä tätä ponia, en tiiä yhtään missä nykyään asustelee..♥ Välillä laiska sekä pukitteleva shetlanninponi, jolla oli kuitenkin todella suuri sydän ! <3
Nekusta ei ole kuvaa, mutta kuvia näet tästä.

t.Frida
Fridalta oon tippunut 2krt. Fridalla menin ekan kunnon ridatuntini ikinä ! (: Frida ei ollut erityisen tärkeä, mutta kyllä tätäkin ponia on ikävä..♥ Frida oli siis pieni poni suurella egolla ja pukittelutaidolla :D Sai lähes kenet vain alas, mutta kyllä frida nätistikin osasi käyttäytyä, esim. maastossa ! (:


r.Ramiro"Rami"
Rami oli kiltti sekä laiska. Oon menny sillä ehkä 2krt, ja molemmilla kerroilla vaan seisottiin keskellä kenttää. En ramia liikkeelle saanut, eikä se tuolla kauaa ollut. Tämä poni ei ehtinyt tärkeäksi tulemaan, oikeastaan se oli sellainen, millä en tykännyt mennä. Toivottavasti Ramilla on nyt hyvä koti ! (:


r.Opas-Poika "Ossi"
Ossilla menin kerran. Se oli reipas sekä mukava ratsastaa. Kuulemani mukaan Ossi on nyt heppojen taivaassa ): Ei tämäkään ollut erityisen tärkeä, mutta kyllä silti harmittaa..
Ossista ei äkkiä kuvaa löytynyt, mutta kuvia ossista näet täältä.

r.Bourgeois "Poju"
Pojulla oon tunnilla ratsastanut kerran. Poju oli säikky, mut tunnin aikana oppisin PALJON !  Pojua nään aina kun käyn tallilla, se kun metsäkylässä asustelee nykyään yksityisenä (: Poju oli tosi mukava ratsastaa, ja kaveri hoiti sitä. Pojukin tuli melko tärkeeksi. Lisää kuvia pojustakin näet täältä.


t.Sisu
Sisulla oon menny kerran tai kaks ? Miltään tunneilta sisun kanssa ei oo muistikuvia, paitsi yks kuva. En ees muista minkälainen sisu oli ? :D Ja olikohan sen oikee nimi ees sisu.. :D

Oliks tässä muka kaikki kotimäeltä ? o; No kai sit oli..

Metsäkylän ratsastuskeskus

r.Prinssi
No prinssistä tiiättekin aika paljon :D Suloinen karvapallo, joka on kiltti sekä reipas, mutta jääräpäisyyttäkin on ;) ♥ Täydellinen poni !<3 Prinssistäkin näet lisää kuvia täältä.


r.Metsäkylän Spotty Devil "Waltsu"
Waltsu on pieni, laiska sekä pullea shettis, jolla en kamalasti tykkää mennä. Se ei liiku mihinkään, ellei selässä ole todella päättäväistä ratsastajaa, tai edessä joku muu poni. Waltsun kuvia lisää näet täältä.


Henna ja Waltsu (:
r.Romeo 
Romeolla oon menny vaan kerran. Poni on tosi mukava & reipas ratsastaa. Harmi ettei se asu enää mettiksessä .. ):
r.Kotimäen dalton joe "rusina"
Rusinasta tuli mulle melko tärkee, tykkäsin sillä mennä hirveesti ! Nyt rusina viettää eläkepäiviään jossain heppojen vanhainkodissa !(: Lisää kuvia rusinasta näet täällä.
Tä postaus on nyt jo näin pitkä, ni teen kakkososan vielä jokupäivä (:

10 kommenttia:

  1. selma poni on minullekkin tuttu. Menin sillä juuri kun olin aloittanut ratsastuksen. Selmalla oikeastaan on todella ihana ratsastaa. ja se on niin ihanan leppaisa poni♥

    VastaaPoista
  2. Oho, Rami onkin tuttu poni parin vuoden takaa! Se asusti Mikkolan ratsastuskoulussa muistaakseni vuoden 2013 elokuuhun asti, nyt asuu yksityisenä Itä-Suomessa. Oli kyllä mukava tapaus, pukitti monet ratsastajat alas ainakin Mikkolassa ja uudella omistajallaankin pukitteli alkuun - nykyään kuulemma pukittelu vähentynyt reippaasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vau! Luulin että rami meni kuoppaan tai jotain mutta hyvä että oni on saanut kodin ja pukittelukin on jäänyt vähemmälle :) Itse en muista että rami olisi ikinä mulla pukitellut mutta enpä kyllä sitä oikein liikkeellekkään saanut ;) Karsinasta se tykkäsi kyllä kovasti karkailla!

      Poista
    2. Joo, täälläkin poni tykkäsi kovasti karkailla. Kerran se lähti karsinasta karkuteille (joku oli sulkenut oven huonosti) ja löytynyt toisesta tallista toisen ponin heinien kimpusta :D Kova jekuttelija se on kaiketi edelleen, vei muakin pitkin pihoja tarhasta hakiessa.

      Poista
    3. hahah voi ei :D Poni se tosiaan oli isolla peellä! :)

      Poista
  3. Moi! :) Kommentti tulee lievästi sanottuna myöhässä, mutta kun kävin itekkin monta vuotta kotimäellä ennen kun se lopetti tuntitoiminnan, niin tuli mieleen että tiedätkö tai muistatko yhtään mitä dominolle kävi? Se kun oli mun lemppari ja edelleen muistoissa yhtenä tärkeimmistä tuntiponeista. Ossistakin tykkäsin paljon ni ikävä kuulla että se on kuollut :( mikäköhän mahto olla syynä :/

    VastaaPoista
  4. Hyvän ratsastajan kanssa Ramiro on kyllä enemminkin reipas kuin laiska :) Asustelee nyt tallillamme Tampereella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko rami yksityisellä vai ratsastuskoulussa tällähetkellä tampereella? Kiva olisi kuulla ponin kuulumisia kun sillä Mikkolassa asuesaan monet kerrat menin ja miettinyt olen että missäköhän poni mahtaa tänä päivänä mennä! :)

      Poista
    2. Voi Rami <3 Mitäs ramille ja muille kuuluu tänäpäivänä?

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥